1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-02-2015 19:45

Να επαναλάβει το περσινό στα Χανιά θέλει η Κηφισιά

Στα Χανιά ταξιδεύει την Τετάρτη (11/02) ο ΑΟ Κηφισιάς για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για ένα από τα δύο τελευταία ειεισιτήρια των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο αγώνας διεξάγεται στις 16.00, ενώ οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί ξανά πέρσι στους «16», όταν η Κηφισιά νίκησε 3-1 (25-15, 22-25, 26-24, 25-12) και τελικά έφτασε ως τον τελικό. 
«Για μας έχει το χαρακτήρα της γιορτής. Ξέρουμε το μέγεθος του αντιπάλου αφού είναι μια πολύ καλή ομάδα που είναι ψηλά στη βαθμολογία και είναι καλή κατάσταση όπως έδειξε και στο τελευταίο της παιχνίδι με τον Φοίνικα. Είναι μια ομάδα με τον ίδιο βασικό κορμό εδώ και κάποια χρόνια και φαίνεται αυτό μέσα στο γήπεδο», τόνισε ο τεχνικός του πρωτοπόρου του Α' ομίλου της Α2 Ανδρών Νίκος Μπουτσουρής και συμπλήρωσε: «Σε πρώτη φάση θα μπούμε να το διασκεδάσουμε και να το ευχαριστηθούμε. Από κει και πέρα σίγουρα το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πρόκληση για εμάς αφού είμαστε ομάδα με φιλοδοξίες που έχει στόχο την άνοδο και θέλουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν τόσο καλό αντίπαλο. Εννοείται ότι θα διεκδικήσουμε το παιχνίδι κι αν μας το επιτρέψουν θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε».

Στην αντίπερα όχθη ο ΑΟ Κηφισιάς προέρχεται από την εξαιρετική εμφάνιση και την σπουδαία νίκη επί του Φοίνικα Σύρου που τον έφερε στην 3η θέση της Volleyleague.

«Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη η οποία μας κόστισε σε ενέργεια και τα Χανιά θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή. Είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Α2 έχει ως στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία ενώ και πέρσι συναντήσαμε μεγάλες δυσκολίες και φέτος περιμένω ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι», τόνισε ο Κώστας Αρσενιάδης και συνέχισε: «Είναι ένας αγώνας που μπορεί να 'στραβώσει' αν τους υποτιμήσουμε κι αυτό θα είναι μεγάλο λάθος από την πλευρά μας. Τα Χανιά δεν έχουν τίποτα να χάσουν, είναι ματς παγίδα και θέλει προσοχή».

Ο νικητής της αναμέτρησης Χανιά – ΑΟ Κηφισιάς θα αντιμετωπίσει στην προημιτελική φάση εκτός έδρας την Παναχαϊκή. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ