1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-02-2013 00:31

Ο Λαρισαϊκός απέκλεισε Ηρακλή και ετοιμάζεται για δεύτερο... άθλο

O Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός βάλθηκε να κάνει τους δικούς του άθλους με αντιπάλους τον Ηρακλή Ιωαννίνων και τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών νικώντας τον Ηρακλή Ιωαννίνων με 3-0 και πήρε το 5ο εισιτήρια για την 8αδα. Καθοριστικό ήταν το 2ο σετ όπου ο Ηρακλής προηγήθηκε 23-19 αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει για το 1-1 σετ.

Ο Ηρακλής παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετικός σε σχέση με το πρωτάθλημα. Με γεμάτο ρόστερ και χωρίς πίεση και άγχος, έπαιξε στα ίσια το ματς. Ευτυχώς όταν στο δεύτερο και το τρίτο σετ ήμασταν πίσω στο σκορ είχαμε τα ψυχικά αποθέματα, παίξαμε τακτικά όπως έπρεπε και καταφέραμε να το γυρίσουμε. Κάναμε αγχωτική εμφάνιση, το ήξερα. Τέλος καλό όλα καλά. Πιάσαμε τον στόχο που ήταν η πρόκριση», δήλωσε στο volleyball.gr ο προπονητής του Λαρισαϊκού Βασίλης Παπαδημητρίου.

Στα προημιτελικά ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός αντιμετωπίσει άλλον έναν Ηρακλή, της Θεσσαλονίκης: «Η ομάδα δεν ήταν ποτέ ξανά σε τέτοια φάση και για εμάς, το γεγονός πως θα παίξουμε με ομάδα Α1 και μάλιστα από τις καλές, θα είναι πάνω από όλα εμπειρία και χαρά. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πράγματα, είτε είναι η νίκη, είτε απλά η εμπειρία. Θα αντιμετωπίσουμε με σεβασμό τον Ηρακλή, αλλά χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Ό,τι κερδίσουμε, θα είναι καλοδεχούμενο».

Τα σετ: (25-21, 26-24, 25-22)

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Βασίλης Παπαδημητρίου): Χαραβελούλη, Μπαλδώκα, Τσαντοπούλου, Νικούλη, Κεραμιδά, Μπέλλου / Αναγνωστοπούλου (λ), Αργυροπούλου, Αθανασιάδου, Κουτρουμπή, Τζαβάρα, Κότσιρα (λ).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Κώστας Ζιώγος): Μπράγια, Κωλέτση, Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννάκου, Ασημακίδου, Χαμπηλομάτη / Εργάτη (λ), Καλαμαρίδου, Αδάμου, Ζιώγου, Αθανασοπούλου.


Σε λίγο περισσότερο ρεπορτάζ από τον αγώνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ