Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
31-01-2013 13:44

Εικόνα από τη νίκη της Λαμίας (φωτο - video)

Cannot find volleynews.v2/MEN/METAMORFOSH/2012-13/met-lamia-kypello folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/METAMORFOSH/2012-13/met-lamia-kypello/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Δείτε ένα φωτορεπορτάζ αλλά και ένα βίντεο από τον αγώνα κυπέλλου Μεταμόρφωση - Λαμία, όπως τον «απαθανάτισε» ο ANDREKAL

Media

Σχετικά άρθρα

  • Η Λαμία επέβαλλε το δικό της «νόμο» και ανέβηκε στην τρίτη θέση
    Σε «εξολοθρευτή» των ομάδων των βορείων προαστίων εξελίσσεται η Λαμία, η οποία μετά τις Αμαζόνες, επικράτησε και του μαχητικού ΖΑΟΝ στο Χαλκιοπούλειο με 3-1 (25-22, 24-26, 25-12, 25-21) σετ στο μεγάλο ντέρμπι για την 18η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, και ανέβηκε στην τρίτη θέση.
  • Απόδραση θρίλερ της Λαμίας απο το Αιγάλεω με 2-3
    Εντυπωσιακή η Λαμία σημείωσε την πέμπτη σερί νίκη της στην Πρι Λιγκ στο Αιγάλεω με 2-3 και πλησίασε στον πόντο τον τρίτο ΖΑΟΝ,τον οποίο υποδέχεται στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική.
  • «Κλείδωσε» τετράδα η Λαμία και «βύθισε» τα Βριλήσσια
    Σημαντικό «διπλό» για τη Λαμία μέσα στα Βριλήσσια με 1-3 για την 15η αγωνιστική της Πρι Λιγκ. Η ομάδα της Φθιώτιδας με το τρίποντο αυτό, «κλείδωσε» την τετράδα αφού απομακρύνθηκε στο +8 από το πέμπτο Αιγάλεω και πήρε ψυχολογία γα το ντέρμπι με τις Αμαζόνες που ακολουθεί στην έδρα της.
  • Σπουδαία νίκη για τη Λαμία στον Κορυδαλλό
    Δύσκολη νίκη με ανατροπή, πήρε η Λαμία στον Κορυδαλλό κόντρα στην Άρτεμις με 2-3 για την 14η αγωνιστική της Πρι Λιγκ. Οι γηπεδούχες αν και προηγήθηκαν με 2-1 δε μπόρεσαν στη συνέχεια να αντισταθούν στην αντεπίθεση διαρκείας των φιλοξενούμενων που γύρισαν το ματς και πήραν το τάι μπρέικ με περίπατο.
  • Με περίπατο η ΑΕΚ επικράτησε της Λαμίας
    Οι «κιτρινόμαυρες» του Μπακοδήμου, με την βοήθεια του κόσμου τους, πέτυχαν εύκολα την ένατη σερί νίκη με 3-0 κόντρα στη Λαμία, αλλα παρέμειναν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με διαφορά ενός πόντου μετά και τη νέα νίκη των Αμαζόνων κόντρα στον Πανιώνιο με 1-3 στο κλειστό του Σελεπίτσαρη στη Νίκαια.