1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2015 22:22

Ψάρρας: «Ο κόσμος των Χανίων διψάει για βόλεϊ» (video)

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ και πασαδόρος του ΣΦΠ Χανίων Σάκης Ψάρρας, βρέθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ για την κλήρωση της Α2 Ανδρών. Τα Χανιά κληρώθηκαν με την Κηφισιά και όπως ο ίδιος είπε στο volleynews.gr προτιμούσαν οι άνθρωποι της ομάδας να αναμετρηθούν με συλλόγους όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός για λόγους προβολής γιατί όπως τόνισε «ο κόσμος των Χανίων διψάει για βόλεϊ». Δεν παρέλειψε επίσης να εγκωμιάσει την Κηφισιά για τις προσπάθειες που κάνει τα τελευταία χρόνια, που την έχουν φέρει στις κορυφαίες ομάδες της Volleyleague.
«Για να είμαι ειλικρινής θέλαμε ένα πιο εμπορικό όνομα, προτιμούσαμε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό ή ΑΕΚ για ευνόητους λόγους. Η ομάδα μας δεν έχει ως στόχο το Κύπελλο, θέλουμε να έχουμε μία αξιοπρεπή πορεία, να έρθει ο κόσμος των Χανίων που διψάει για βόλεϊ, να δει μία ομάδα με μεγάλο όνομα αλλά και η Κηφισιά είναι πολύ καλή ομάδα. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει καθιερωθεί μέσα στις καλύτερες δυνάμεις της Α1. Καλούμε τον κόσμο τον Χανίων να δει τον αγώνα, να προσφέρουμε θέαμα και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος γιατί στο φινάλε αυτό είναι ο αθλητισμός».

Τέλος αναφέρθηκε και στην προσπάθεια των Χανίων στο πρωτάθλημα της Α2: «Παραμένουμε πρώτοι, θέλουμε να μείνουμε μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, άλλωστε όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Προετοιμαζόμαστε για αυτό, θεωρώ ότι με λίγη προσοχή θα τερματίσουμε πρώτοι και τα πάντα θα κριθούν στα πολύ δύσκολα μπαράζ».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ