1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-01-2015 20:15

Η πρόκριση του Άρη (photos)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/ARHS/2014-15/aris-elassona folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/ARHS/2014-15/aris-elassona/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας.
Για την δεύτερη φάση της τρίτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Γυναικών ο Άρης νίκησε εύκολα την Ένωση Ελασσόνας με σκορ 3 – 0 (25-20, 25-14, 25-13) και πήρε την πρόκριση στους δεκαέξι του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.
 Μόνο στο πρώτο σετ η μαχητική ομάδα της Ελασσόνας, με πολύ καλή άμυνα μπόρεσε και αντιστάθηκε στις νικήτριες με το σκορ να είναι 19 – 19. Πιο έμπειρες οι κιτρινόμαυρες το κέρδισαν. Ίσως σε εκείνο το σημείο αν έπαιρνε περισσότερες προσπάθειες η έμπειρη Δίρβα να δυσκόλευαν ακόμη περισσότερο τις νικήτριες. Τα επόμενα σετ ο Άρης τα κέρδισε εύκολα και ο προπονητής του χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριές του.
Άρης: (Δ. Σολκίδης): Καλούδη, Αποστολίδου, Κουμρία, Γεροβασιλείου, Γουγούση,  Σωτηρίου, Τυφλιώρη, Καψαμπέλη (λ), Παπαδοπούλου (λ), Γεωργακοπούλου, Κοκκινίδου, Σωτηρίου, Θεότη.
Ένωση Ελασσόνας: (Παναγιώτου)  Δίρβα, Παπαδοπούλου Ευρ, Παπαδοπούλου Ζ, Παπακώστα, Παναγιώτου, Κατσαρέ, Πλιάκα, Τζιουργκάνου, Ζιάκου (λ), Κασσελούρη, Πίγκα. Πολύ καλή η διαιτησία του Κωνσταντίνου Κάλλη και της Μαρίας Γεωργιάδου. Γραμματεία: Γεωργία Παπαδοπούλου. Στον άλλο αγώνα της Θεσσαλονίκης η Σταυρούπολη νίκησε εύκολα τον ελλιπή Ερμή με σκορ 3 – 0 (25-14, 25-10, 25-12).

Στις γυναίκες μαζί με τις εννέα ομάδες της Α1 (δεν δήλωσαν συμμετοχή ΓΣ Ηλιούπολης, Μακεδόνες Αξιού) θα βρεθούν και οι Ηρακλής Κηφισιάς (Α2, Α’ όμιλος), ΓΣ Πετρούπολης (Α2 Β’ όμιλος), ο Άρης Θεσσαλονίκης (Α2 Γ’ όμιλος), η Σταυρούπολη (Α2 Γ’ όμιλος) και οι νικητές των αναμετρήσεων ΑΣ Γιάννενα – ΑΣΚ Λαγκαδά (8/2), ΑΟΝ Αργυρούπολης – ΓΑΣ Μεσσαράς και ΑΕ Αμπελοκήπων – Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός (6/2). Η αναμέτρηση του Ιωνικού με την Πετρούπολη δεν έγινε, με την ομάδα της Φιλαδέλφειας να αποχωρεί από την συνέχεια του Κυπέλλου και την Πετρούπολη να παίρνει την πρόκριση. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 29 Ιανουαρίου στις 14:00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ. Η πρώτη αγωνιστική της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Γυναικών (οι αγώνες είναι νοκ άουτ) θα διεξαχθεί στις 11/2 και στις 18/2 και η 2η αγωνιστική (προημιτελική φάση) στις 25 Φεβρουαρίου 2015.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ