1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2015 16:30

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ περνάει μόνο ένας

H αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ ξεχωρίζει από την φάση των «16» του Κυπέλλου Γυναικών, όντας οι μεγάλοι άτυχοι της κλήρωσης. Ο Κυπελλούχος Ολυμπιακός έχει εύκολο έργο, καθώς κληρώθηκε με τον νικητή του ζευγαριού Αργυρούπολη - Μεσσαρά.
Δοκιμασία θα δώσουν από την άλλη ο Ηρακλής και ο ΟΠΕΡ που αγωνίζονται στην έδρα της Σταυρούπολης και του Ηρακλή Κηφισιάς αντίστοιχα. O φίλοδοξος και στο Κύπελλο Πανναξιακός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντιμετωπίσει τον Φιλαθλητικό στην Λάρισα (ο Λαρισαϊκός πρέπει να νικήσει την ΑΕ Αμπελοκήπων). Αναλυτικά τα ζευγάρια του Κυπέλλου Γυναικών:

Κύπελλο Γυναικών
(Νοκ άουτ 11/2 ή 18/2)
Νικητής αγώνα ΑΟΝ Αργυρούπολης / ΓΑΣ Μεσσαράς – Ολυμπιακός
ΕΟ Σταυρούπολης - ΓΣ Ηρακλής
ΓΣ Πετρούπολης – ΑΟ Μαρκοπούλου
ΓΣΚ Ηρακλής - ΟΠΕ Ρεθύμνου
Νικητής αγώνα ΑΕ Γιάννενα / ΑΣΚ Λαγκαδά - Πανναξιακός
ΑΟ Θήρας – ΣΑΑΚ Ανατόλια
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
Νικητής αγώνα ΑΕ Αμπελοκήπων / Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός – ΑΣ Άρης

*Για τους προημιτελικούς θα γίνει νέα κλήρωση

Στις γυναίκες μαζί με τις 9 ομάδες της Α1 (δεν δήλωσαν συμμετοχή ΓΣ Ηλιούπολης, Μακεδόνες Αξιού) θα βρεθούν και οι ΓΣΚ Ηρακλής (Α2, Α’ όμιλος), ΓΣ Πετρούπολης (Α2 Β’ όμιλος) και οι νικητές των αναμετρήσεων ΕΟΣ – ΣΦΒ Ερμής (28/1), ΑΣ Άρης – ΓΣ Ελασσόνας (28/1), ΑΣ Γιάννενα – ΑΣΚ Λαγκαδά (8/2), ΑΟΝ Αργυρούπολης – ΓΑΣ Μεσσαράς, ΑΕ Αμπελοκήπων – Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός (6/2).

Η 1η αγωνιστική της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Γυναικών (οι αγώνες είναι νοκ άουτ) θα διεξαχθεί στις 11/2 και στις 18/2. Η προημιτελική φάση θα γίνει στις 25/2.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ