1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-01-2015 23:44

Στους «16» του Κυπέλλου Γυναικών Άρης και Σταυρούπολη

Ο Άρης και η Σταυρούπολη πήραν τις νίκες επί της Ελασσόνας και του Ερμή Δράμας αντίστοιχα, παίρνοντας και την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών. Αμφότερες επικράτησαν με 3-0. Η αναμέτρηση του Ιωνικού με την Πετρούπολη δεν έγινε, με την ομάδα της Φιλαδέλφειας να αποχωρεί από την συνέχεια του Κυπέλλου και την Πετρούπολη να παίρνει την πρόκριση.
Τρεις αναμετρήσεις απομένουν για να συμπληρωθεί το παζλ των 16 ομάδων. Αναλυτικά οι αναμετρήσεις: ΑΣ Γιάννενα – ΑΣΚ Λαγκαδά, ΑΟΝ Αργυρούπολης – ΓΑΣ Μεσσαράς, ΑΕ Αμπελοκήπων – Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός.

Εκτός από τις 9 ομάδες της Α1 (δεν συμμετέχουν Ηλιούπολη, Μακεδόνες) έχουν ήδη προκριθεί οι ΓΣΚ Ηρακλής, Πετρούπολη, Άρης και Σταυρούπολη.

Άρης - Ελασσόνα 3-0 (25-20, 25-14, 25-13)

Άρης (Σολκίδης): Γεωργακοπούλου, γεροβασιλείου, Αποστολίδου, Τυφλιώρη, Κοκκινίδου, Σωτηρίου, Καψαμπέλη-λ / Παπαδοπούλου-λ, Κουμρία, Καλούδη.
Ελασσόνα (Παναγιώτου): Παπαδοπούλου Ουρ., Κατσαρέ, Παπακώστα, Δίβρα, Κασελούρη, Τζιουργκάνου, Ζιάκου-λ / Πλιάκα, Παπαδοπούλου Ζ., Παναγιώτου.

ΕΟΣ – Ερμής 3-0 (25-14, 25-10, 25-12)

ΕΟΣ (Ιωαννίδης): Ζηνονίδου, Σταφυλίδου, Μητσάνη, Άγγου, Δημητριάδου, Παπουλίδου, Γεω ργιάδου-λ / Βοζίκη, Παπαβασιλείου, Σαβάογλου.
Ερμής (-): Δερμετζή, Γαϊτανίδου, Κιουτσούκη, Στάικου, Παπαϊωάννου / Θεοδοσιάδου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ