1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-01-2013 00:26

«Δεν δώσαμε δικαιώματα»

Στη σοβαρή εικόνα που έδειξε η ομάδα του, στάθηκε ο διεθνής ακραίος του Άρη, Δημήτρης Ριζόπουλος, σε δηλώσεις του στο Volleynews, μετά το παιχνίδι κυπέλλου με τη ΜΕΝΤ.

 

Του Κωνσταντίνου Χρυσίδη

 «Γνωρίζαμε ότι παίζουμε με μια ομάδα της Α2, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Θέλαμε από την αρχή να ήμαστε σοβαροί και να μη δώσουμε δικαίωμα στη ΜΕΝΤ να μπει στο παιχνίδι. Ήμαστε πολύ χαρούμενοι που παίξαμε ένα όμορφο παιχνίδι, πολύ χαρούμενοι που νικήσαμε και κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό», τόνισε ο διεθνής ακραίος.

Χαρούμενος για το χρόνο συμμετοχής που πήρε από τον προπονητή του Γιώργο Γιάτση, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, εμφανίστηκε ο νεαρός Βαγγέλης Κουτσονίκας: «Νοιώθω πολύ χαρούμενος για τη δεύτερη συμμετοχή μου, μετά το παιχνίδι με το Μίλωνα. Χαίρομαι που ο προπονητής μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ. Ήρθε η νίκη σήμερα, και συνεχίζουμε, στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ