Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
31-01-2013 00:31

«Φάνηκε η διαφορά αγωνιστικών παραστάσεων»

Στη διαφορά αγωνιστικών παραστάσεων, καθώς η Κηφισιά παίζει κάθε εβδομάδα παιχνίδια υψηλού επιπέδου, απέδωσε την πρόκριση της ομάδα των βορείων προαστίων, ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Άρης Αγγελόπουλος, ενώ  ο Κώστας Αρσενιάδης χαρακτήρισε σημαντικό το γεγονός ότι μπόρεσε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες. 

«Εγώ είμαι ευχαριστημένος αλλά θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα κι αυτό που μπορούμε. Αυτό οφείλεται και στον ΑΟΚ, αλλά και στην υπερβολική θέληση των παιδιών. Φάνηκε η διαφορά των αγωνιστικών παραστάσεων που έχουν οι δύο ομάδες, αφού ο ΑΟΚ κάθε εβδομάδα δίνει δύσκολα παιχνίδια. Κρατάμε την προσπάθεια, την παρουσία του κόσμου που γέμισε το γήπεδο και συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα», δήλωσε ο Άρης Αγγελόπουλος ενώ ο Κώστας Αρσενιάδης τόνισε από την πλευρά του:

«Γενικά μπήκαμε πολύ σοβαρά, αλλά χαλαρώσαμε μετά το πρώτο σετ και παρόλο που ξέραμε τη δυναμική του αντίπαλο. Ευτυχώς επανήλθαμε γρήγορα και πήραμε το παιχνίδι, ενώ είναι σημαντικό το ότι ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες και δεν αποκτήσαμε καινούργια προβλήματα. Ο Ντε Σόουζα είναι ένας νεαρός παίκτης με προοπτικές που θέλει όμως χρόνο».

Σχετικά άρθρα

2 σχόλια

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 16:36 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Κοντά στήν ΑΟΚΑΡΑ σέ κάθε μάτς στήν έδρα της πλέον.. ΟΛΟΙ.. Στό μάτς μέ ΠΑΟΚ φάνηκε ή ψυχή πού έχει ή ομάδα. Στό πλευρό τών παιδιών λοιπόν, τό αξίζουν.

  • Comment Link Λεων Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 13:32 posted by Λεων

    Για πλάκα η ΑΟΚαρα πήρε τη πρόκριση!!!! Άντε να πάμε Ρέθυμνο!!! Μπράβο στα παιδιά..