Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
31-01-2013 00:11

Ικανοποιημένος για την πρόκριση, αλλά προβληματισμένος από την εμφάνιση ο Ανδρεόπουλος.

Η πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ήρθε για την Λαμία, αλλά ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, δεν έμεινε ευχαρίστημένος από την απόδοση της ομάδας του. Αντιθέτως ο προπονητής της Μεταμόρφωσης, Μιχάλης Αλεξανδρόπουλος μόνο μπράβο μπορούσε να πει στους παίκτες του.


«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, πρέπει να βελτιώσουμε τα ποσοστά μας στην επίθεση και φανερώσαμε κάποιες αδυναμίες που πρέπει να διορθώσουμε στη συνέχεια. Είμαι ικανοποιημένος όμως από την πρόκριση και ευτυχισμένος που είμαστε στους ‘8’ του Κυπέλλου, αφού ήταν ένας στόχος για την ομάδα», δήλωσε ο Ανδρεόπουλος. 

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Αλεξανδρόπουλος είπε: «Φτάσαμε πολύ κοντά στο να κάνουμε μια μεγάλη έκπληξη. Εκμεταλλευτήκαμε όσο μπορούσαμε την κακή μέρα της Λαμίας αλλά όταν μας πίεσε ειδικά στο τάι μπρέικ σε κάποιες αδυναμίες μας πήρε τη διαφορά και τη νίκη. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και τώρα θα τα δώσουμε όλα για την άνοδο. Δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά αν μείνουμε αήττητοι ως το εντός έδρας ματς με την Παναχαϊκή έχουμε ελπίδες».

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link panaxavolley Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2013 12:09 posted by panaxavolley

    ακατορθωτο να κερδισει η μεταμορφωση στην εδρα του πανερυθραικου,μακαρι ομως
    για να εχει εστω λιγο νοημα το πρωταθλημα αλλα πολυ δυσκολο