1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-01-2013 23:02

«Θέλουμε να κάνουμε σωστά πράγματα και ένα βήμα μπροστά»

Χαρούμενος από τη νίκη που έφερε την πρόκριση στην ομάδα του για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, παρουσιάστηκε ο προπονητής  του Ηρακλή, Αντρέι Κράβαρικ. 

 

«Ολα τα παιδιά έκαναν σήμερα τεράστια προσπάθεια. Εμείς δεν μένουμε στα προβλήματα μας, αν μείνουμε σε αυτά τότε δεν θα μπορούμε να κοιτάξουμε μπροστά και να προχωρήσουμε. Εμείς κοιτάμε την προσπάθεια που κάνουμε και μας ενδιαφέρει να παρουσιάζουμε συνεχή βελτίωση. Δείξαμε τα στοιχεία που πρέπει και θέλουμε να έχουμε σε κάθε αγώνα. Κάνουμε αυτά που πρέπει και πήραμε την νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου.

Παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και το μυαλό μας πλέον είναι στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε σωστά πράγματα και ένα βήμα μπροστά, είτε είναι για το πρωτάθλημα, είτε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου», τόνισε ο έλληνας τεχνικός. 

Σχετικά άρθρα

  • Νικηφόρο φινάλε στα φιλικά της εθνικής ανδρών
    Με νίκη ολοκλήρωσε τα φιλικά παιχνίδια με την Σλοβακία στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη η Εθνική ομάδα των ανδρών.
  • Ηρακλής... από τα παλιά εδραιώθηκε στην 3η θέση
    Ο Ηρακλής έχανε το πρώτο σετ από τον Παμβοχαϊκό αλλά με αντεπίθεση διαρκείας νίκησε με 3-1 σετ και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, έναν βαθμό μπροστά από τον Φοίνικα και τη Νίκη Αιγινίου. Ο Παμβοχαϊκός έμεινε στους 6 βαθμούς και στην 11η θέση της βαθμολογίας.
  • Χειρουργήθηκε ο Κιόσης
    Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Χρήστος Κιόσης, ευχαριστώντας παράλληλα τον γιατρό της ομάδας, Δήμο Αλασεϊρλή, ο οποίος πραγματοποίησε το χειρουργείο.

  • Για νέο τρίποντο η Νίκη Αιγινίου, χωρίς Προύσαλη και πάλι ο Ηρακλής
    Ντέρμπι αναμένεται να έχουμε και στο Αιγίνιο όπου η τοπική Νίκη θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή σε αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις ομάδες που έχουν κοινό στόχο την παραμονή (5η αγωνιστική, 25/11, 19.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου).

  • Ορφανός: «Ήταν μια σημαντική νίκη»
     Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε για την νίκη κόντρα στον Εθνικό Αλεξ/πολης:

1 σχόλιο

  • Comment Link ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 07:14 posted by ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    Αγαπητέ κε Κράβαρικ συμφωνώ. Εσείς θέλετε καικάνετε σωστά πράγματα και προσπαθείτε.Αλλοι πρέπει να προσπαθήσουν οι οποίοι σφυρίζουν αδιάφορα και βάζουν τους εγωισμούς τους πάνω από την ομάδα. Ακομα και χθες στη ΓΣ αντί να μιλήσουν για την ομάδα μιλούσαν για τους εαυτούς τους. Τραγικοί, μικροί και μοιραιοι μέχρι τέλους.Εφτανε μια επίσκεψη χθες στο Κατσάνειο για να αντιληφθει κάποιος την κατάντια που επικρατεί στον Ηρακλή εξαιτίας των μαθητευόμενων μάγων της παλη και του γνωστού και μη εξαιρετέου μπερμπέρογλου. Δέκα λεπτά να τους άκουγε κάποιος θα καταλάβαινε γιατί έφτασε εδώ ο σύλλογος. Και να ήταν και επίσημη διοίκηση; Τίποτα .Μούρη πουλάνε μόνο αφού ως γνωστόν δεν υπάρχει επίσημη διοίκηση στον ΓΣ και δεν υπογράφει κανείς για τίποτα.Και μην τολμήσουν να διαψεύσουν για να μην επεκταθώ περισσότερο σε αυτό το θέμα.Άνθρωποι που με τον ίδιο τρόπο διέλυσαν την ΠΑΛΗ διώχνωντας την προηγούμενη διοικησή της, κλείνοντας μέσα σε λίγες μέρες την εφημερίδα που εξέδιδε κάποτε και που έκαναν γραφεία της λέσχης τους τα γραφεία του συλλόγου, προσπαθούν να μας πείσουν ότι διοικούν. Μαζί με τον άλλοτε γκουρού που βλέπει όλους αυτούς που κάποτε ήταν δίπλα του να τον εγκαταλείπουν-γιατί άραγε;-αποτελούν μια θανάσιμη ομάδα που οδηγεί το σύλλογο με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή. Ελπίζω να σκεφτούν την τελευταία στιγμή τις ευθύνες τους και να σηκωθούν να φύγουν πριν τα πράγματα γίνουν μη αναστρεψιμα και για την περιουσία του συλλόγου. Υπάρχει ηρακληδέας που πιστεύει ότι αυτοί οι τύποι μπορούν να προασπίσουν τα συμφέροντα του Ηρακλή; Αποκομμένοι από τους πάντες και κυρίως από τον κόσμο. Αλήθεια πόσοι πήγαν χθες στη ΓΣ; Είναι εγκυρη η ΓΣ; Υπάρχει άραγε πιο κάτω;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ