1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-01-2013 22:29

«Πλέον το μυαλό μας είναι στον Παναθηναϊκό»

ΠΑΟΚ - Εθνικός, 30/1 ΠΑΟΚ - Εθνικός, 30/1 ©newsports.eu
Απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του στη νίκη - πρόκριση για την φάση των 8 του Κυπέλλου Ελλάδας επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στο γραφείο Τύπου του Δικεφάλου του Βορρά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Γιαμακίδης.

 

«Ξεκινήσαμε σφιγμένοι τον αγώνα κόντρα στον Εθνικό. Ενδεχομένως να επηρέασαν οι τελευταίες εξελίξεις γιατί όλα παίζουν το ρόλο τους. Χάσαμε το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια στο δεύτερο και στο τρίτο σετ παίξαμε καλά, πιάσαμε τη συνήθη απόδοση μας και προηγηθήκαμε 2-1. Κάπου εκεί επήλθε εφησυχασμός με συνέπεια στο τέταρτο σετ να κάνουμε κάποια λάθη και να δώσουμε δικαίωμα στον αντίπαλο. Σκηνικό που δεν πρέπει να επαναληφθεί καθώς όταν βρίσκεσαι πάνω στο σκορ με 2-1 και προηγείσαι με 18-15 δεν πρέπει να ρισκάρεις να πας στο τάι μπρέικ. Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε τον Εθνικό, πήραμε την πρόκριση στην επόμενη φάση και η ομάδα παραμένει είναι εντός στόχων σε κύπελλο, πρωτάθλημα και League Cup. Τώρα πλέον το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα και στο ματς με τον Παναθηναϊκό γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου.  Έχουμε μπροστά μας μόλις τρεις ημέρες για να προετοιμαστούμε κατάλληλα», τόνισε ο τεχνικός που συνδύασε το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας με μια μεγάλη νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ικανοποιημένος και ο πρόεδρος
Ικανοποιημένος από την πρόκριση στην επόμενη φάση ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που αντεπεξήλθε στις δυσκολίες, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου και παραμένει εντός στόχων σε κύπελλο, πρωτάθλημα και League Cup".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ