1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-01-2013 21:30

Ο σοβαρός Ολυμπιακός πέρασε με Κωνσταντίνου

Χωρίς να υποτιμήσει τον ΖΑΟΝ, ο Ολυμπιακός πέρασε με εύκολο 3-0 (25-12, 25-20, 25-15) από το Ζηρίνειο, με την Κωνσταντίνου να σημειώνει 17 πόντους.

Ο Τέλης Σωτήρχος προτίμησε να προφυλάξει τόσο την Δήμητρα Γιακουμή, όσο και την Αρετή Τέζα, ωστόσο οι ερυθρόλευκες δεν άφησαν πολλά περιθώρια στην αντίπαλό τους. Δικαιολογημένα λοιπόν ο Έλληνας τεχνικός δηλώνει ευχαρηστημένος: «Μόνο μπράβο μπορώ να πω για την απόδοση που είχε η ομάδα και για το γεγονός πως όλες οι αθλήτριές μου ήταν προσηλωμένες στην τακτική μας και δεν έδωσαν δικαίωμα στις αντιπάλους μας»

Από την άλλη, ο κ. Κόβαζιτς, είπε: «Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μου γιατί παίξαμε καλό βόλεϊ απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Α1. Εάν είχα λίγο πιο έμπειρες κεντρικές, ίσως να μπορούσαμε να χτυπήσουμε περισσότερο το ματς. 

Είχαμε πρόβλημα απέναντι στο σέρβις του Ολυμπιακού που μας δυσκόλεψε την υποδοχή. Για εμάς ήταν ένα καλό τεστ εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Πανναξιακό και εκεί στρέφουμε πλέον το βλέμμα μας».

Τα σετ: 12-25, 20-25, 15-25

ΖΑΟΝ (Κόβαζιτς): Σπανού 6, Νικοπούλου 1, Τζουμάκα 1, Μαλούσαρη, Μπορίσοβα 3, Φιλιπόνκα 11/ Ξηνταρά λ. 36% Βιτωράτου, Καντάρη, Τσιούλκα 5.

Ολυμπιακός (Σωτήρχος): Κωνσταντίνου 17, Τρατς 7, Λούκοβιτς 12, Καβαθά 11, Χριστοδούλου 9, Τένεβα 4 /Κονόμη λ. 77% Κοσμά 1, Μπίλια.


Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ