1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-01-2013 20:40

Ντέρμπι αιωνίων με έπαθλο το τελευταίο εισιτήριο για την συνέχεια στο Κύπελλο

Με το ντέρμπι των αιωνίων κλείνει η τρίτη φάση του Κυπέλλου Ανδρών το βράδυ της Πέμπτης (31/1, 19.00, Novasports 2, Μουλά Λ. - Γεροθόδωρος) στο κλειστό του Ρέντη. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την τελευταία θέση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, λίγες μέρες μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού με 3-2 σετ στην μεταξύ τους αναμέτρηση για την Volleyleague.

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, απέφυγε να συγκρίνει τις δυο αναμετρήσεις: «Είναι τελείως διαφορετικά τα παιχνίδια. Στον αγώνα του Κυπέλλου απαγορεύονται τα λάθη και κάθε είδους εφησυχασμός πριν ή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Με δεδομένο ότι το παιχνίδι είναι νοκ άουτ είναι αυτονόητο πως η νίκη αποτελεί μονόδρομο».

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων δεν υπολογίζει στον τραυματία, Κώστα Χριστοφιδέλη και τόνισε: «Θέλουμε επίσης, να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις. Είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε, ξεχνώντας τα οποιαδήποτε προβλήματα αντιμετωπίζουμε, από το συγκεκριμένο παιχνίδι ώστε να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας που είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν να μας ενισχύσουν».

Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν προβλήματα, με τον Στέλιο Καζάζη να εμφανίζεται συγκρατημένα αισιόδοξος σε δηλώσεις του στο volleyball.gr: «Είναι ένα παιχνίδι με τις γνωστές ιδιαιτερότητες και παρόλο που φαίνεται ότι η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη πολλά μπορούν να συμβούν. Το πλεονέκτημα σ’ αυτό το ματς είναι υπέρ του αντιπάλου μας που πέρα από την έδρα και τους φιλάθλους του, είναι βέβαια ότι λόγω της ποιότητας και της εμπειρίας των παικτών του θα μπουν μέσα στο γήπεδο προσπαθώντας να μη μας αφήσουν τα περιθώρια να μπούμε στα σετ και στο παιχνίδι. Είναι κάτι που το ξέρουμε το περιμένουμε και πρέπει από την πρώτη μπάλα να παίζουμε το δυνατόν αλάνθαστα απέναντι τους», είπε ο προπονητής του Τριφυλλιού.

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν πιστεύει ότι ο νοκ άουτ αγώνας του Κυπέλλου έχει κοινά με την πρόσφατη αναμέτρηση πρωταθλήματος, δήλωσε: «Εκτιμώ ότι η σχέση που υπάρχει αφορά τον τρόπο που κέρδισε ο Ολυμπιακός και χάσαμε εμείς. Και αυτό το λέω γιατί εμείς δείξαμε ότι πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό και από την άλλη οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ερεθιστεί στον εγωισμό τους γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από τρεις ημέρες ήταν το απόλυτο φαβορί».

*Τα εισιτήρια του παιχνιδιού θα διατίθενται και την Πέμπτη (31/1) από τις 09:00 έως τις 15:00 από τα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. (Πλατεία Αλεξάνδρας, Πειραιάς) και τα εναπομείναντα από τις 16:00 από το εκδοτήριο του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη. Τα εισιτήρια τιμώνται 5 και 10 ευρώ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ