1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-12-2014 18:00

Ώρα κυπέλλου για την Λαμία

Έναν ιδιαίτερα δύσκολο αντίπαλο, την Ένωση Ελασσόνας, καλείται να αντιμετωπίσει την Τετάρτη το βράδυ (20.00) στο Χαλκιοπούλειο, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Λαμίας, στα πλαίσια της 1ης Αγωνιστικής της Β΄φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.


Η Ένωση αγωνίζεται με επιτυχία στα σαλόνια της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, αποτέλεσμα της μακρόχρονης παράδοσης της Θεσσαλικής πόλης στο γυναικείο βόλεϊ, αλλά και της μεθοδικής δουλειάς, τόσο της Διοίκησής της, όσο και του προπονητή Βάιου Παναγιώτου και των συνεργατών του.

Από την πλευρά της η ομάδα του ΑΟΛ μπορεί να υπολείπεται κατά δύο κατηγορίες της ισχυρήςΕλασσόνας, φέτος όμως έχει αναπτύξει μεγάλη δυναμική και αποδεικνύεται σκληρό «καρύδι» για
κάθε αντίπαλο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα κορίτσια του Ηλία Αγγέλη, μετρούν μόνο νίκες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, χωρίς να έχουν χάσει ούτε ένα σετ. Φαβορί λοιπόν η ομάδα της Ελασσόνας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Κύπελλο αποτελεί το θεσμό των εκπλήξεων.

Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι οι φίλαθλοι που θα βρεθούν την Τετάρτη το βράδυ στο Χαλκιοπούλείο, θα απολαύσουν ένα πολύ όμορφο θέαμα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ