1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-11-2014 13:27

Το... σήκωσε ο Φιλαθλητικός

Κυπελλούχος ΕΣΠΕΚΕΛ αναδείχθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Φιλαθλητικός. Η ομάδα της Λαμίας επικράτησε δίκαια με 3-1 σετ της Αργούς Βόλου και κατέκτησε το τρόπαιο στο Χαλκιοπούλειο.


Το "παρών" στο γήπεδο έδωσαν τόσο ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ, Σπύρος Γάτος, όσο και ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Μπαρδάκος. Ο πρώτος έκανε μάλιστα την απονομή των μεταλλίων στους ηττημένους, ενώ ο υπεύθυνος αθλητισμού στο Δήμο Λαμιέων Γιώργος Ζαγκανάς απένειμε το τρόπαιο στους νικητές.

Ο Φιλαθλητικός ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάει στο πρώτο τάιμ-άουτ πολύ άνετα προηγούμενος με 10-4. Ανάλογα εύκολα δε, τελείωσε και το πρώτο σετ, προηγούμενος με 25-15.

Στο δεύτερο σετ, η Αργώ αντέδρασε και πήρε προβάδισμα 14-7, πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν σε τάιμ-άουτ. Μέχρι εκείνο το σημείο οι Βολιώτες πατούσαν καλύτερα, όμως σταδιακά οι γηπεδούχοι ανέβηκαν, αφού μείωσαν λοιπόν σε 15-12 και 22-20, το παιχνίδι έγινε ντέρμπι. Η ομάδα της Λαμίας ισοφάρισε σε 23-23 και κατάφερε να πάρει και το δεύτερο σετ με ανατροπή και σκορ 25-23.

Καλύτερα μπήκαν οι φιλοξενούμενοι και στο τρίτο σετ. Μάλιστα, κατάφεραν να πάνε στο τάιμ-άουτ προηγούμενοι με 16-10. Ο Φιλαθλητικός αντέδρασε, μείωσε σε 18-15, όμως και πάλι η ομάδα του Βόλου ξέφυγε με έξι πόντους στο 22-16, για να πάρει εν τέλει το σετ με 25-19 και να μειώσει σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον τελικό.

Το τέταρτο και τελευταίο, όπως αποδείχθηκε σετ, ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους. Ο Φιλαθλητικός ήταν ανώτερος και πήρε γρήγορα προβάδισμα, φτάνοντας να νικάει με 14-7. Η υπεροχή των Λαμιωτών συνεχίστηκε και στο δεύτερο τάιμ-άουτ, βρίσκονταν μπροστά στο σκορ 14-7. Έτσι, έκαναν με 25-15 το 3-1, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Τα σετ: 25-15, 25-23, 19-25, 25-15

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Καλαθάς Νίκος): Αναγνωστόπουλος, Ζαρκαδάς, Αθανασίου, Τζουβάρας, Τσουροπλής, Στάικος, Κοτσίλης, Κουφιώτης, Καλαθάς, Φλώρος, Πιτσογιάννης, Μαυρωνάς
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Σταθόπουλος Ευάγγελος): Τερνιώτης, Βούλγαρης, Τσοπάνος, Ιτούδης, Στρούγγης, Πασπαράκης, Κούντριας, Κόκκας, Σωτηρίου, Γκριπίζης, Ισλαμάι, Παπαδημητρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ