1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-01-2013 15:31

«Ήμασταν προετοιμασμένοι για έναν δυνατό αγώνα»

Η Μεταμόρφωση... μάτωσε για να επικρατήσει της Καλαμάτας και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, κάτι που περίμενε ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας, Μιχάλης Αλεξανδρόπουλος.

«Ακόμα και πριν φτάσουμε στην Καλαμάτα ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα δυνατό αγώνα από έναν αντίπαλο που θα μας έβαζε... δύσκολα. Μία ομάδα που έχει στις τάξεις της τον Μάνο Ξενάκη και τον Φέλιξ Μπλάουελ, μόνο να την υποτιμήσεις δεν μπορείς. Ωστόσο, πιστεύαμε στην πρόκριση γιατί θεωρώ ότι αυτά τα ματς κρίνονται κυρίως στην εμπειρία και εμείς είμαστε πιο έμπειρη ομάδα από την Καλαμάτα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Αλεξανδρόπουλου, στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ, ο οποίος ανέλυσε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Μεταμόρφωση μέχρι να πάρει τη νίκη - πρόκριση:

«Το πρώτο ήταν η κούραση γιατί δεν σας κρύβω ότι λόγω των οικονομικών δυσκολιών που ζούμε, η ομάδα έφτασε στο γήπεδο λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, στριμωγμένη σε μερικά ΙΧ. Όμως, η διοίκηση ματώνει οικονομικά για να μας στηρίξει σε μία εποχή που ο αθλητισμός δοκιμάζεται. Γι' αυτό κι εμείς βάλαμε πάνω απ' όλα τον ενθουσιασμό μας και το οικογενειακό κλίμα που μας διακρίνει ως ομάδα και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. 

Αγωνιστικά, το παιχνίδι θεωρώ ότι κρίθηκε στο τέταρτο σετ, γιατί στα κρίσιμα σημεία, όταν το 17-21, έγινε 20-21 από τρία δικά μας λάθη, βρήκαμε τη συγκέντρωσή μας. Το παιχνίδι πήγε πόντο - πόντο και τελικά αποφύγαμε ένα ακόμη λάθος που θα μπορούσε να μας στοιχίσει το τάι μπρέικ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας, αλλά και στης Καλαμάτας που τους αξίζει μια θέση στην Α2».

Κλείνοντας, ο Αλεξανδρόπουλος, στάθηκε στους επόμενους στόχους της ομάδας του σε πρωτάθλημα, αλλά και Κύπελλο με επόμενο αντίπαλο τη Λαμία: 

«Το ματς με τη Λαμία είναι το μόνο εύκολο... πάμε για 3-0 και τέλος (γέλια). Αστειεύομαι φυσικά! Αυτό που θα χαρώ πιο πολύ στην αναμέτρηση με μία από τις καλύτερες ομάδες της Α1, είναι να φάμε... ξύλο στο γήπεδο και στο τέλος να φύγουμε γεμάτοι εμπειρίες. Θα είναι το καλύτερο τεστ για τα νέα παιδιά της Μεταμόρφωσης, όπως ο Μίχας, ο Καραγεωργίου και ο Παλαιολόγος. Έχουμε και τους πιο έμπειρους που θέλουν να τεστάρουν τις δυνάμεις τους, αλλά όπως και να' χει από αυτόν τον αγώνα θα κρατήσουμε τα θετικά.

Όσο για το πρωτάθλημα, δίνουμε τη μάχη για την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο της Α2 απέναντι σε μία ομάδα προδιαγραφών Α1 και αυτό τα λέει όλα. Αν η Μεταμόρφωση λέγεται έμπειρη ομάδα, τότε τι να πει κανείς για την Παναχαϊκή με Νίκο και Μένιο Ρουμελιώτη, Ντονά και πάει λέγοντας. 

Θεωρώ όμως, ότι στο ματς του Β' γύρου στην έδρα μας θα γίνει ένα καλύτερο παιχνίδι από εκείνο που έγινε στην Πάτρα, όπου εμείς κάναμε μια κακή παρένθεση. Ο στόχος της τεχνικής ηγεσίας που αποτελείται από δύο άτομα, μην ξεχνάμε ότι ο Βασίλης Ζαρκάδας έχει στήσει αυτή την ομάδα, είναι η συνεχής βελτίωση μέσα από το καλό βόλεϊ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ