1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-03-2014 00:56

Αχιλλέας Μαυρομάτης: «Ήταν μια γιορτή του βόλεϊ»

Η Καλαμάτα φιλοξένησε το Final 4 του Κυπέλλου ανδρών με εξαιρετικό τρόπο. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο και το θέαμα ιδανικό. Λογικό είναι ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης να αισθάνεται ικανοποιημένος.

«Το μήνυμα που στείλαμε αυτό το Σαββατοκύριακο από την Καλαμάτα σε όλη την Ελλάδα είναι ότι ο αθλητισμός ζει, αντέχει στις δυσκολίες και είναι κοινωνικό αγαθό που ενώνει. Το Βόλεϊ φιλοδοξεί να είναι πρωτοπόρο στη διαμόρφωση του νέου πλαισίου του ελληνικού αθλητισμού κι ο τρόπος διεξαγωγής του Final 4 του Κυπέλλου με τη λογική της ευρείας συμμετοχής και της αποκέντρωσης που καθιέρωσε η ΕΟΠΕ κινείται προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε μετά το τέλος του τελικού ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης και συνέχισε:

«Είχαμε τη χαρά αυτό το διήμερο να παρακολουθήσουμε όμορφο θέαμα σε εξαιρετικό φίλαθλο περιβάλλον, με παρουσία κόσμου και χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Ήταν μια γιορτή όπως ακριβώς πρέπει να είναι κάθε αθλητική εκδήλωση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνδιοργανωτές του Final 4, το Δήμο Καλαμάτας και το ΑΟ Καλαμάτας 80’ για την φοβερή προσπάθεια που έκαναν όλο αυτό το διάστημα.

Τις Αστυνομικές αρχές για την εξαιρετική εφαρμογή των μέτρων τάξης καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Τις ομάδες που συμμετείχαν σε όλες τις φάσεις του θεσμού και κυρίως τον κόσμο της Καλαμάτας που συνέβαλλε με την άψογη παρουσία του ώστε να φτάσει μέσα από τη Δημόσια Τηλεόραση αυτή η πολύ όμορφη εικόνα σε όλη τη χώρα».
 
   

1 σχόλιο

  • Comment Link Καλαματιανός φίλος του βόλεϊ Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 10:39 posted by Καλαματιανός φίλος του βόλεϊ

    Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ειδικά στα παιδιά της Οργανωτικής στην Καλαμάτα! Ήταν μια καταπληκτική διοργάνωση για όλους εμάς τους Καλαματιανούς φιλάθλους του βόλεϊ που τη ζήσαμε από κοντά. Μακάρι οι ομάδες μας (ανδρών και γυναικών) να ανεβούν στην Α1 και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές στο γήπεδό μας. Μπράβο σε όλες τις ομάδες για το θέαμα που πρόσφεραν και τις προσπάθειές τους!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ