1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-03-2014 19:16

Δημητρακόπουλος: «Υπομονή για την Καλαμάτα 80» (video)

Στο volleynews.gr μίλησε ο Χρήστος Δημητρακόπουλος μετά την συνέντευξη τύπου για το φάιναλ-4 του Κυπέλλου ανδρών. Ο λίμπερο της Καλαμάτας 80 και μέλος της οργανωτικής επιτροπής τόνισε την χαρά της πόλης της Μεσσηνίας για την διεξαγωγή της τελικής φάσης του Κυπέλλου, ενώ μας μίλησε και για το μέλλον της Καλαμάτας 80.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε η ανάθεση στην πόλη της Καλαμάτας ξεκίνησαμε τις προετοιμασίες με αποκορύφωμα τις τελευταίες μέρες. Είμαστε αρκετοί άνθρωποι, ο καθένας από το δικό του πόστο προσπαθεί να βάλει το λιθαράκι του για αυτό το παζλ που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε, για να έχουμε μία επιτυχημένη διοργάνωση. Αν αφαιρέσουμε κάποιες λεπτομέρειες και εκκρεμότητες που υπάρχουν ακόμα, πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και μέχρι αύριο στην έναρξη των παιχνιδιών θα έχουν τακτοποιηθεί».

Για την διανομή των εισιτηρίων: «Έχουν μείνει μερικά εισιτήρια. Οι αγώνες αυτοί είναι όπως λέμε ειδικής διαχείρισης. Η δυνατότητα για να τα προμηθευτεί ο κόσμος μετά από συνεννόηση που έγινε με την αστυνομία είναι μέχρι αύριο το πρωί. Εγώ καλώ τον κόσμο που θέλει να δει τα παιχνίδια να αγοράσει το εισιτήριο του, να μην περιμένει τελευταία στιγμή. Κανονικά ήταν μέχρι σήμερα αλλά έχουμε πάρει μιά μικρή παράταση μέχρι και αύριο το πρωί. Θα είναι αγώνες υψηλού επιπέδου, όμορφο βόλεϊ, οι ομάδες έχουν προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούν γιατί κρίνεται ένας τίτλος» μας είπε το λίμπερο της Καλαμάτας 80 για να συνεχίσει «Επειδή τα παιχνίδια είναι ειδικής διαχείρισης, θα υπάρξει αστυνόμευση και δρακόντεια μέτρα στο γήπεδο και τα εισιτήρια δεν θα δωθούν στους συνδέσμους των ομάδων και σε ανθρώπους που έχουν το οπαδικό πνεύμα. Οπότε προσπαθούμε και εμείς να το προφυλάξουμε ώστε να μην υπάρχει το ενδεχόμενο επεισοδίων. Θέλουμε οι αγώνες να μείνουν σε αγωνιστικό πλαίσιο και μόνο».

Σε ερώτηση μας για την Καλαμάτα 80 και για το μέλλον της ο Χρήστος Δημητρακόπουλος είπε:

«Εγώ ήρθα φέτος στην ομάδα, το καλοκαίρι του 2013 και γίνεται μία προσπάθεια από τον σύλλογο, παράγοντες, προπονητές και παίχτες. Θέλει υπομονή γιατί η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο πίσω σε όλα τα θέματα. Για να μπορεί να δημιουργηθεί μια σταθερή βάση θα πρέπει να γίνονται βήματα αργά και σταθερά. Το να δημιουργήσεις μια ομάδα είτε γιατί μπορεί να είσαι τυχερός, είτε να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα βάλει λεφτά θα είναι φωτοβολίδα. Πρέπει να ξεκινήσεις και από τις χαμηλές ηλικίες, έτσι να μπορέσουμε να τους δώσουμε τις γνώσεις μας, την εμπειρία μας με τον σωστό τρόπο. Σιγά σιγά με υπομονή για να μπορέσει η ομάδα να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία».

Τίμος Αθανασόπουλος

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ