1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-03-2014 16:52

Δημήτρης Νικολάκης: «Δεν είναι φαβορί η Κηφισιά»

Με αισιοδοξία για να αποδείξει ξανά ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες ξεκινάει η Κηφισιά το Φάιναλ 4 Κυπέλλου και o αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Νικολάκης τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ότι ο ΑΟΚ δεν είναι φαβορί, αλλά θα προσπαθήσει να πιάσει την απόδοση που μας έχει συνηθίσει

«Ευχαριστούμε την Καλαμάτα γι’ αυτή τη διοργάνωση. Είναι δύσκολες οι εποχές και καταλαβαίνουμε όλοι μας τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Είναι η πρώτη μας συμμετοχή σε Final 4 και θέλουμε να το χαρούμε. Έχουμε πολύ καλή διάθεση και ελπίζω να πάμε μέχρι το τέλος. Αν καταφέρουμε να φτάσουμε στον τελικό θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να το πάρουμε». 

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί φαβορί την Κηφισιά δεδομένου ότι είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα και έχει κερδίσει όλες τις αντιπάλου της τόνισε: «Η απάντηση είναι όχι… Ξεκινήσαμε με στόχο να μείνουμε στην κατηγορία. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα και ό,τι έχουμε κάνει δεν είναι τυχαίο. Αν μας βγει το παιχνίδι μας αυτές τις δύο μέρες θα είναι το καλύτερο».

2 σχόλια

  • Comment Link ΠΕΙΡΑΤΗΣ Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014 10:41 posted by ΠΕΙΡΑΤΗΣ

    Καλη επιτυχια!!!!!!

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 19:33 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ αρχηγέ.. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΑΟΚ..
    Τήν ομάδα πού πολλοί είχαν χρήσει "φαβορί" γιά υποβιβασμό έξι μήνες πρίν.. Παίξτε, χαρήτε το,διασκεδάστε,δέν έχετε ΤΙΠΟΤΕ νά χάσετε άν δέν περάσετε,αντίθετα μέ κάποιους άλλους,καί νά ξέρετε.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ γιά ότι έχετε καταφέρει ώς τώρα..
    ΑΑΑΟΟΟΚΑΑΑΑΡΑΑΑΑ !!!...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ