Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
12-02-2014 20:15

Περίπατος... πρόκρισης για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στο κλειστό της εθνικής οδού, αφού επικράτησε με 3-0 των Ιώνων και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών.


Η ΑΕΚ δεν χρειάστηκε να «ανάψει τις μηχανές» της, αλλά ήταν καλή σε όλο το διάστημα του αγώνα με εξαίρεση το τελείωμα του δεύτερου σετ. 

Οι προπονητές των δύο ομάδων μίλησαν στο volleynews.gr μετά τον αγώνα.

Ο Απόστολος Οικονόμου δήλωσε: «Θεωρώ ότι σήμερα κάναμε ένω καλό παιχνίδι με εξαίρεση το δεύτερο σετ, στο οποίο χάσαμε λίγο τη συγκέντρωση μας. Στο πρώτο και στο τρίτο σετ παίξαμε πολύ καλά, και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριες μου. Όταν έχεις στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου, όπως τον έχει και η ΑΕΚ και άλλες ομάδες, πρέπει να βλέπεις το κάθε ματς σαν τελικό. Περάσαμε τον πρώτο τελικό, και υπάρχουν άλλοι τρεις. Θα δούμε την κλήρωση της Παρασκευής και θα συνεχίσουμε την πορεία μας».

Από την πλευρά του ο Μάρκος Κωβαίος είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχίδι και το ξέραμε ότι έτσι θα ήταν. Για εμάς στόχος μας είναι το Σάββατο να παίξουμε καλά. Σήμερα προσπαθήσαμε και χρησιμοποιήσαμε όλες τις αθλήτριες. Απ' εκεί και πέρα καλό είναι να μην κάνουμε πολλά λάθη με αυτή την ομάδα, αλλά ούτε αυτό καταφέραμε σήμερα. Μέσα στην έδρα της ΑΕΚ είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς. Όσο για το πρωτάθλημα, θα προσπαθήσουμε να περάσουμε τον Ηρακλή Κηφισιάς». 

Τα σετ: 3-0 (25-10, 25-20, 25-14)