1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-02-2014 23:36

Δυσκολεύτηκε αλλά πήρε την πρόκριση ο Ηρακλής Κηφισιάς

Δικαιολόγησε το χαρακτηρισμό του φαβορί ο Ηρακλής Κηφισιάς, που αν και δυσκολεύτηκε απέναντι στην ΕΑΛ στο κλειστό της Νεάπολης, πήρε την πρόκριση με 3-1 σετ για τους «8» του Κυπέλλου γυναικών.

Το πρώτο σετ πήγε στον Ηρακλή Κηφισιάς, με την ομάδα της Λάρισας να κάνει την έκπληξη και να ισοφαρίζει σε 1-1. Δύσκολα κρίθηκε και το τρίτο σετ υπέρ του Ηρακλή, όμως, μετά το 1-2, η ομάδα της Λάρισας που είναι μία κατηγορία κάτω από τις Κηφισιώτισσες «στέρεψε» από δυνάμεις και έτσι το τέταρτο σετ τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες. 

Από την πλευρά των ηττημένων, ο κ. Πνάκας τόνισε: «Κοντράραμε τουλάχιστον για τρία σετ τον Ηρακλή Κηφισιάς έχοντας πολύ καλό μπλοκ και σερβίς και συνολικά μπορώ να πω ότι μείναμε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια. Στο τέταρτο σετ χάλασε η υποδοχή μας και γι’ αυτό ο αντίπαλος το πήρε τόσο εύκολα. 

Δεν πειράζει, όμως, έτσι και αλλιώς ήμασταν το αουτσάιντερ, όμως, πιστέψαμε στις δυνάμεις μας και δώσαμε τη μάχη μας. Ο Ηρακλής εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία του, τα ψηλά κορμιά που έχει στο ρόστερ του και πήρε μία δίκαιη πρόκριση. Εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια για την ομάδα της Κηφισιάς».

Για τους νικητές ο κ. Χουντουμάδης, τόνισε: «Συναντήσαμε μεγάλη αντίσταση από την ομάδα της Λάρισας και ουσιαστικά μόνο στο τελευταίο σετ παίξαμε με βάση τις δυνατότητές μας. Αυτό το παιχνίδι μας έκανε καλό γιατί παραμονές του αγώνα πρωταθλήματος με το Ρέθυμνο, ανέδειξε κάποιες αδυναμίες μας και έτσι μπορούμε να εστιάσουμε επάνω τους και να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. 

Έτσι και αλλιώς ο Ηρακλής είναι υποχρεωμένος να ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα και όχι στο Κύπελλο, το οποίο δεν είναι βασική μας προτεραιότητα. Το κακό είναι ότι η εξέλιξη του παιχνιδιού δεν μου επέτρεψε να δώσω περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε ορισμένα κορίτσια που ήθελα να τα δω για περισσότερη ώρα σε συνθήκες αγώνα».

Τα σετ: 1-3 (23-25, 25-20, 20-25, 12-25)

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Πνάκας): Παπαστεργίου, Κουτσογιάννη, Τουσιούδη, Μπέη, Λίτσιου, Νατσίδου, Καματσέλου (λ), Τάση Β., Κοντονάσιου, Τάση Γ., Δούρου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Χουντουμάδης): Γιακιμόβκσα, Κουντουρά, Βλαχάκη, Καπέλου, Διώτη, Λέτσκοβα, Σάκκουλα (λ), Κορναράκη, Σιλχάνοβα, Γκρέκα, Λάβδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ