Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
06-02-2014 22:31

Πρόκριση αλλά και πένθος στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου γυναικών. Από τον αγώνα έλειπε η Ουρανία Γκούζου που έχασε το πατέρα της. Για αυτό τον λόγο οι πράσινες αγωνίστηκαν με μαύρη κορδέλα πάνω από το τριφύλλι. 
Στον πάγκο έμεινε και η Ζένια Τσίμα για να ξεκουραστεί, αλλά ο Παναθηναϊκός τα βρήκε… σκούρα μόνο στο πρώτο σετ. Εκεί οι γηπεδούχες είχαν το προβάδισμα μέχρι τα μισά και σε τελικά τα έχασαν στις λεπτομέριες.  Στο δεύτερο, ο Ιωνικός μπήκε και πάλι δυνατά και προηγήθηκε 5-1, όμως ο Παναθηναϊκός που είχε ως βασική κεντρική την Τσατσούρη, ξέφυγε με 12-18 και έκανε το 0-2.  Το τρίτο σετ είχε τυπικό χαρακτήρα


Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσης είπε: «Πήραμε μια νίκη, όπως έπρεπε. Δεν θέλω να αναφερθώ στο αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό που κρατάμε είναι η πρόκριση. Ο Ιωνικός ήταν μαχητική ομάδα, εμείς είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε όλα τα κορίτσια να αγωνιστούν. Έχουμε να σκεφτούμε το παιχνίδι στο Ρέθυμνο και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Η σκέψη μας βρίσκεται στη Ράνια, που της ευχόμαστε συλλυπητήρια και την περιμένουμε όταν νιώσει έτοιμη να επιστρέψει».

Από την πλευρά του, ο κόουτς του Ιωνικού, Νίκος Κωστακόπουλος, τόνισε: «Ήταν ένα πάρα πολύ καλό ματς για εμάς. Παίξαμε χωρίς άγχος. Τον τελευταίο καιρό στο πρωτάθλημα της Α2 έχουμε μια αγωνιστική κάμψη. Κάναμε ιδανικό παιχνίδι ειδικά στα δύο πρώτα σετ. Κοντράραμε μια ομάδα που έχει πολύ καλό υλικό και τις δυνατότητες ακόμη και για τίτλο. Τους εύχομαι καλή συνέχεια και στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα».

Τέλος ενόψει της συνέχειας, πρόσθεσε: «Εύχομαι να είναι το παιχνίδι αυτό η αρχή για καλές εμφανίσεις. Να έχουμε καθαρό μυαλό, και να κάνουμε τις νίκες που θέλουμε ώστε να είμαστε πάλι εκεί που μας αξίζει.

Τα σετ: 23-25, 22-25, 16-25.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Νίκος Κωστακόπουλος): Σύλλα, Θεοδωρακέα, Καραβάνα, Μαυροπάνου, Οικονομίδου, Ζαχαρέα/ Πόγκα (λ), Μπέλλου, Μαναριώτη.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Ρούσης): Νούσια, Τσατσούρη Βασιλαντωνάκη, Μερτέκη, Καββαδία, Μιλοβάνοβιτς/ Κελεσίδου (λ), Αποστολάκη, Κεφαλά, Μπίσκου, Αντούβα, Γιαννακόπουλου.