1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-02-2014 16:43

Άρης: «Ρεσιτάλ καταστροφής αγώνα από τους Κάλλη-Λιοτόπουλο»

Ανακοίνωση κατά των διαιτητών στον αγώνα Κυπέλλου γυναικών με το Ανατόλια εξέδωσε ο Άρης. Οι κιτρινόμαυροι τόνισαν πως οι διαιτητές Κάλλης-Λιοτόπουλος έδωσαν μαθήματα πως να καταστρέψουν ένα παιχνίδι.
«Την τύχη να παρακολουθήσουν «δωρεάν μαθήματα» για το πώς μπορούν να καταστρέψουν ένα παιχνίδι βόλεϊ δύο διαιτητές, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές του παιχνιδιού ΑΣ ΑΡΗΣ – ΣΑΑΚ Ανατόλια.

Το «ρεσιτάλ» δόθηκε από τους Κώστα Κάλλη και Θεολόγο Λιοτόπουλο, που με δικά τους δημιουργήματα και φανταστικές επινοήσεις, κατάφεραν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα του αγώνα εις βάρος του σωματείου μας. Η κορύφωση της ερμηνείας τους, ολοκληρώθηκε στο 10 – 12 του 5ου σετ, όταν σε άουτ επίθεση αθλήτριας του Ανατόλια και ενώ ο πρώτος διαιτητής έδειξε άουτ, ο δεύτερος έδωσε φιλέ, με τον πρώτο να ολοκληρώνει το «έγκλημα» δείχνοντας κόκκινη κάρτα στην ομάδα μας και ουσιαστικά χαρίζοντας την πρόκριση στο Ανατόλια, καθώς το σκορ αντί για 11 – 12, έγινε 10 – 14.


ΥΓ1. Ο πατέρας του πρώτου διαιτητή και μέλος της ΚΕΔ, που κάνει τους ΟΡΙΣΜΟΥΣ διαιτητών, Μανώλης Κάλλης, ελπίζουμε να αποχώρησε από το παιχνίδι κατά την διάρκεια του δεύτερου σετ για λόγους ευθιξίας, καθώς θα διαπίστωσε πόσο κακός(για πολλοστή φορά) και λάθος ήταν ο ορισμός του συγκεκριμένου διδύμου στο παιχνίδι.


ΥΓ2. Σε περίπτωση που οι διαιτητές Κάλλης – Λιοτόπουλος, σφυρίξουν, άλλο αγώνα της ομάδας μας την φετινή χρονιά, θα το θεωρήσουμε πρόκληση από την μεριά της ΚΕΔ.

4 σχόλια

  • Comment Link men Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2014 18:06 posted by men

    Μην το βασανιζεις αλλο απλα να διαβασεις τους κανονισμους,και αν δεν μπορεις ολο και καποιον διαιτητη θα γνωριζεις ωστε να σου τους εξηγησει!Καληνυχτα θεατη του αγωνα!

  • Comment Link Θεατής του αγώνα Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2014 14:07 posted by Θεατής του αγώνα

    Κύριε εύθικτε την κάρτα δέχθηκε το Νο13 του Άρη λόγω διαμαρτυρίας και ενώ δεν είναι αρχηγός. Προς πληροφόρησή σας δεν διαχωρίζονται οι παραβάσεις. Κίτρινη το ένα, κίτρινη και το άλλο. Θα σας πω εγώ κάτι ακόμα. Εφόσον δόθηκε η κάρτα ο ''βοηθός'' του Φρέντι μπήκε μέχρι τα μισά του γηπέδου με απειλητικές διαθέσεις (τσαμπουκά για τα μάτια του κόσμου ήθελε να κάνει κατά τη γνώμη μου). Ήταν κίτρινη κόκκινη και τέλος του ματς ή όχι? Και χάρη σας έκανε που συνέχισε το ματς, τα λέω προς γνώση σας.

  • Comment Link men Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 18:44 posted by men

    Θεατη του αγωνα αν μας ελεγες και τον λογο που δεχτηκε την κιτρινη καρτα στο δευτερο σετ θα μπορουσαμε να συμφωνησουμε μαζι σου,αν ομως την δεχτηκε καποιος για πειθαρχικο παραπτωμα δεν δειχνεις μετα κοκκινη για καθυστερηση.Ελπιζω να μας πεις τι εγινε διαφορετικα ως θεατης που ησουνα ισως σε πηρε κανενας υπνακος και εχασες την ροη του αγωνα!

  • Comment Link Θεατής του αγώνα Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 14:29 posted by Θεατής του αγώνα

    1oν κύριοι του Άρη, το φιλε στο 10-12 ήταν φιλε, ρωτήστε και την αθλήτρια σας. Επίσης ο ρόλος του δεύτερου διαιτητή ειναι ακριβώς αυτός, αν δει ενα φιλε να το σφυρίξει, τι να κανει; Τουμπεκι για τα ωραια σας τα ματια; Και 2ον ΑΝ γνωρίζετε τους κανονισμούς η εν πασει περιπτώσει ακομα και στο ποδόσφαιρο που μόνο παρακολουθείτε 2η κίτρινη σημαινει κόκκινη. Εφ όσον λοιπόν δεχθήκατε κίτρινη κάρτα στο δεύτερο σετ, και στο ται μπρεικ ο προπονητής δεν είχε διαθέσιμο ταιμ αουτ αλλά ζήτησε ειναι κίτρινη για καθυστέρηση, κατα συνέπεια κόκκινη. Τωρα αν κάποιος δεν έκανε καλα τη δουλεια του σαν βοηθός του Φρεντι στον πάγκο να μετράει τα ταιμ δε φταίει ο διαιτητής. Που αδικήθηκατε δεν καταλάβαμε ακομα όμως....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ