Εκτυπώστε τη σελίδα
05-02-2014 22:13

Μεγάλη ανατροπή και πρόκριση για τον Ηρακλή

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ο Ηρακλής έκανε την μεγάλη ανατροπή απέναντι στους Μακεδόνες παίρνοντας την νίκη με 3-2 και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις φιλοξενουμενες να παίρνουν τα 2 πρώτα σετ και όλα να δείχνουν για εύκολη πρόκριση των Μακεδόνων. Από το τρίτο σετ και μετά ο Ηρακλής έκανε μια τεράστια ανατροπή οδηγώντας τον αγώνα στο τάι μπρέικ.

Εκεί οι «κυανόλευκες» πήραν το προβάδισμα και το κράτησαν μέχρι τέλους παίρνοντας την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου γυναικών.


Ο τεχνικός του Ηρακλή,Βαλεντίν Μίλεφ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια γιατί παρά την πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν, μπόρεσαν να την αντιστρέψουν και να φτάσουν σε μία πραγματικά πολύ δύσκολη νίκη. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι, με πολλά λάθη στο σέρβις, κακές συνεργασίες και σε πολλές φάσεις φάνηκε η απειρία των νεαρών αθλητριών μας, αφού μετά το 0-1, χάσαμε εντελώς τον έλεγχο ο αντίπαλος πήρε και το δεύτερο σετ. Στη συνέχεια, βελτιώσαμε το σέρβις και το μπλοκ μας, οι παίκτριες μας είχαν καλύτερη επικοινωνία και

Από την πλευρά των Μακεδόνων, ο Μανώλης Σκουλικάρης, είπε: «Το παιχνίδι έχει δύο όψεις, καθώς στην αρχή εμείς βρήκαμε ρυθμό, πήραμε τα δύο σετ, αλλά κάπου εκεί νομίσαμε ότι το ματς είχε τελείωσε. Ο Ηρακλής στη συνέχεια με περισσότερη συγκέντρωση από εμάς κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση, εμείς παρασυρθήκαμε στο παιχνίδι του Ηρακλή και συνδυασμό με το αγωνιστικό πρόβλημα με την αλλαγή της Μηλοβιανού που είχε ενοχλήσεις στο γόνατο, αναγκαστήκαμε να παίξουμε με βασική διαγώνιο τη νεαρή Γιαννάκου και γενικότερα χάσαμε το δικό μας ρυθμό και το πληρώσαμε. Έτσι είναι το βόλεϊ...».

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μίλεφ): Κωνσταντινίδου Λ., Βέλλιου, Κυριακίδου, Κωνσταντινίδου Ελ., Στράντζαλη, Παπαστεφάνου/ Αρτακιανού (λ).
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Σκουλικάρης): Μηλοβιανού, Βεργίδου, Μεταξά, Τυφλιώρη, Καετάνο, Δραγουμάνου/ Παλτιμσιτζόγλου (λ), Αναγνώστου, Γιαννακού, Παντελίδου.

8 σχόλια

  • Comment Link dgrg Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2014 07:46 posted by dgrg

    παπαδοπουλε πουλα την παε

  • Comment Link τ αγόρι μου Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:51 posted by τ αγόρι μου

    όχι ρε πατ. Όταν αναγεννηθεί ο Ηρακλής εσύ θα είσαι εκεί ή σε καμμία Ματσεράτα; Έτσι κι αλλοιώς η Ελλάδα δεν χωράει πια το μέγεθος σου τεράστιε.Και πήγες και σε όλες τις πόλεις που είχαν καζίνο. Άντε και προς Ρωσσία μεριά (ξέρεις εσύ γιατί)

  • Comment Link dgrg Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 18:30 posted by dgrg

    λοιπον γατακια επειδη ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ειναι ετοιμος να αναγγενηθει πιειτε ξυδακι γιατι ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

  • Comment Link dennis1 Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 12:12 posted by dennis1

    ΑΥΤΟΝΟΜΟΠΑΠΑΦΗΓΑΛΑΖΙΟΣ ή αλλιώς γραφικέ πόσες ομάδες έχουν γυναικείο τμήμα βόλει στην Ελλάδα; Πόσες έχουν καλύτερη ομάδα από τον Ηρακλή και πόσες χειρότερη;Το Ρέθυμνο και οι Μακεδόνες έχουν ξένες και η ομάδα της Κρήτης έχει πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ;Eσύ δεν έλεγες πως η ομάδα του Ηρακλή ενισχύθηκε περισσότερο από ότι χρειάζεται; Ποια άνετη επικράτηση κόντρα στους Ίωνες;Ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια λένε στο χωριό μου και αγαπητέ γραφικές περιμένουμε επιτέλους απαντήσεις!

  • Comment Link ΑΥΤΟΝΟΜΟΠΑΠΑΦΗΓΑΛΑΖΙΟΣ Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 10:54 posted by ΑΥΤΟΝΟΜΟΠΑΠΑΦΗΓΑΛΑΖΙΟΣ

    θα ήθελα να συγχαρώ τη μεγάλη ομάδα του Ηρακλή για την τεράστια και μεγαλειώδη νίκη της απέναντι στο μεγαθήριο, το φόβο και τρόμο του γυναικείου βόλει, τους Μακεδόνες. Μετά τη μεγαλειώδη νίκη στο Ρέθυμνο που παραλίγο θα έμενε με το παιδικό στον αγώνα, αλλά και μετά την άνετη επικράτηση επί του άλλου μεγαθηρίου τους Ιωνες, τωρα πια όλοι είμαστε σίγουροι. Ο μέγας παραγοντάρας αυτός ντε ο οπαδός , ο ντου από παντού, ο περπατάω και τα σέρνω, κάνει πράγματι πολύ καλή δουλιά. Εφτιαξε ομάδα για μεγάλα πράγματα.Μη σας πω ότι την επόμενη φορά τους Μακεδόνες θα τους καθαρίσει μέχρι και 3-0. Ή είσαι για ψηλά ή όχι κι αυτός απέδειξε ότι έχει όραμα για πολύ ψηλά. ΕΕΕΕΕΕΕ και μετά ξυπνήσατε. Το αστείο είναι ότι υπάρχουν τύποι που γράφουν θετικά σχόλια για όλους αυτούς τους απίθανους. Δε μπορεί ή τα γράφουν οι ίδιοι ή οι κολλητοί τους που ξημεροβραδιάζονται με το φραπέ στο χέρι.Γιατί ο κόσμος τους έχει γραμμένους κανονικότατα. Ούτε οι γονείς των αθλητριών δεν πηγαίνουν πια στο γήπεδο. Ασε που οι αθλητριες κοιτάνε να βρουν τον τρόπο να την κάνουν.Οι περισσότερες ήδη κοιτάνε αλλού κι αυτό είναι σιγουροτατο.