1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-02-2014 00:38

Μουστακίδης: «Περάσαμε ανώδυνα την απώλεια του Λιγκ Καπ»

Ανακουφισμένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σάκης Μουστακίδης μετά την πρόκριση - θρίλερ της ομάδας του στους «8» του κυπέλλου.
«Ήταν ένα ματς - κατς που έπρεπε να νικήσουμε 3-1 σετ. Αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα δεν είναι δυνατόν να χάνουμε σετ από 17-10. Ο Άρης ήταν μαχητικός και έπαιξε πιο ελεύθερα από την ομάδα μου. Περάσαμε ανώδυνα την απώλεια του Λιγκ Καπ και κλείσαμε μία δύσκολη περίοδο με πολλούς αγώνες και επίπονες μετακινήσεις. Εχουμε μπροστά μας λίγο χρόνο για να κάνουμε πάλι καλές προπονήσεις και να βάλουμε δύναμη μέσα στην ομάδα μας ώστε να μπούμε στην τελική ευθεία για Κύπελλο και πρωτάθλημα».

4 σχόλια

  • Comment Link Εβρίτης Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014 11:52 posted by Εβρίτης

    Η ομάδα το Σάββατο παίζει μέσα στην ΑΕΚ έναν πολύ σημαντικό αγώνα και υπάρχει σιγουριά για την νίκη!!!Και εσείς κράζετε όσο θέλετε!!!δεν νικήσαμε τον Ολυμπιακό ούτε τον αρη με την διαιτησία...και φυσικά χάσαμε από την σύρο

  • Comment Link ΤΡΕΛΟΣ Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014 07:55 posted by ΤΡΕΛΟΣ

    xaxaxa!Πλάκα έχεις volleyball fun!

  • Comment Link volley1980 Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014 06:30 posted by volley1980

    Η αλήθεια είναι οτι αρχισε η πτώση φίλε Σάκη και προσπαθείτε να κρατηθείτε απο τα μαλλιά σας ..τέλος πάντων όσα έμειναν!!

  • Comment Link Volleyball fun Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2014 22:30 posted by Volleyball fun

    Πάλι με τους διαιτητές καταφέρατε να κερδίσαμε. Τα ίδια με Ολυμπιακό, τα ίδια με Σύρο, τα ίδια τωρα κ με Άρη!!! Μόνο η ΑΕΚ σας ξεφυγε!! Μόνο έτσι ξέρετε να κερδίζετε γιατί ΑΥΤΟΙ είστε και για ΤΟΣΟ είστε!! Να σας δω ομως στα play-off μέσα στην Αθήνα που θας σας περιμενουν με ανοιχτές αγκάλες! ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΚΥΡΙΟΙ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ