1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-02-2014 16:06

Παρουσία Γιώτα η σύσκεψη στην Αλεξανδρούπολη

Ο ίδιος ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Θωμάς Γιώτας θα παραστεί αύριο Κυριακή (02/02) στις δέκα το πρωί στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη και θα αφορά τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης (04/02, 20.00) μεταξύ του τοπικού Εθνικού και του Άρη.

Οι κιτρινόμαυροι» έχουν ζητήσει να παρακολουθήσουν τον αγώνα περίπου 80 φίλαθλοι της ομάδας, η Ε.Ο.ΠΕ δεν είναι υποχρεωμένη να παρέμβει, ωστόσο εις ανταπόδοση της φιλοξενίας στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά και λόγω του λάθους που έγινε στον προηγούμενο αγώνα στην Αλεξανδρούπολη, ο Άρης θεωρεί ότι πρέπει να επικρατήσει η λογική και η ομάδα να παραλάβει τα εισιτήρια προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του κόσμου της.

Τετάρτη συνάντηση με Ντεσπέιν

Στο μεταξύ ο Ρολάντο Ντεσπέιν, προχθές (30/01), αποχαιρέτησε στην προπόνηση της Μίκρας τους προπονητές και τους παίκτες του ΑΡΗ και την Τετάρτη (05/02) θα βρεθεί στα γραφεία του Α.Σ. προκειμένου να λυθεί και τυπικά το συμβόλαιό του. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ