1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-01-2014 22:55

Με το μυαλό στο πρωτάθλημα

Με την επίτευξη των στόχων τους στο πρωτάθλημα που αγωνίζονται να είναι η βασική προτεραιότητα για την Κύζικο Ν. Περάμου και τον Παναθηναϊκό, οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες αύριο (29/1, 20.00) για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ανδρών.
Η Κύζικος που βρίσκεται στην 4η θέση στον 1ο όμιλο της Α2 ανδρών έχει ως στόχο την άνοδο στην Volleyleague, ενώ ο Παναθηναϊκός να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία. Οι πράσινοι μετά από τις τρεις συνεχόμενες νίκες που έχουν πετύχει στη Volleyleague ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ για το αυριανό ματς είναι αμφίβολος ο Θεόκλητος Καριπίδης.

Καλμαζίδης: «Έμπειρη ομάδα ο Κύζικος»

«Όλα είναι στο δικό μας χέρι, αλλά πρέπει να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο με την απόδοση μας τη διαφορά που έχουμε λογικά από τον αντίπαλο μας», είπε ο Γιάννης Καλμαζίδης ο οποίος παρακολούθησε το τελευταίο παιχνίδι του Κύζικου με τον Πανερυθραϊκό, χαρακτηρίζοντας την ομάδα της Νέας Περάμου «ως ένα σύνολο με έμπειρους παίκτες, οι οποίοι έχουν μαχητικό πνεύμα και θα μπουν να παίξουν ελεύθερα χωρίς άγχος. Γι’ αυτό το λόγο εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και αποφασιστικοί».

Κουμπλής: «Ένα καλό τεστ για μας»

«Καμία ομάδα δεν θέλει να χάνει κανένα παιχνίδι, ωστόσο παίζουμε με μια ομάδα που είναι μια κατηγορία πιο πάνω από εμάς, έχει βαριά φανέλα και σίγουρα υπάρχει διαφορά επιπέδου», τόνισε ο Τάσος Κουμπλής ο οποίος έχει αρκετά προβλήματα (οι αδελφοί Λιώτα καθώς και οι Πλεμμένος, Δημοβασιλής είναι νοκ άουτ εδώ και καιρό), αλλά περιμένει την ομάδα του να είναι ανταγωνιστική.
«Θέλαμε να παίξουμε με μια ομάδα από τη Volleyleague κι αυτό το ματς θα είναι ένα καλό τεστ για εμάς… Ρεαλιστικά μια ομάδα της Α2 δεν μπορεί να προχωρήσει πολύ στο θεσμό του Κυπέλλου, ενώ κι ο Παναθηναϊκός τον τελευταίο καιρό έχει δείξει ότι ανεβαίνει αγωνιστικά. Ίσως να παίζαμε ένα μήνα νωρίτερα να ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ