1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-01-2014 21:54

Μέσω... Ορεστιάδας η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στο ντεμπούτο του Γιάτση

Η Ορεστιάδα ήταν η τελευταία ομάδα που εξασφάλισε την συμμετοχή της στους «16» του Κυπέλλου Ανδρών λόγω του καυτού 4μέρου που την περιμένει. Το βράδυ της Κυριακής κέρδισε τον Επίκουρο Πολίχνης και αύριο υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και το απόγευμα του Σαββάτου στο μεγάλο ντέρμπι του Γ’ ομίλου αντιμετωπίζει (στην έδρα της και πάλι) την ΜΕΝΤ.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν πλήρεις, ενώ ο Γιώργος Γιάτσης στο ντεμπούτο του στον πάγκο του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει στον Χριστοφορίδη. Ο Αμερικανός Λόουσον θα βρίσκεται στην αποστολή του Δικεφάλου με την συμμετοχή του να είναι ακόμα αμφίβολη.

Γιάτσης: «Σοβαρότητα και συγκέντρωση»

«Πηγαίνουμε στην Ορεστιάδα με στόχο να δικαιώσουμε τα προγνωστικά, αφού ο ΠΑΟΚ θέλει να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στο θεσμό του Κυπέλλου. Η Ορεστιάδα είναι μια ομάδα που έχει έμπειρους αθλητές, παίζοντας στην έδρα της θα έχει την στήριξη από τον κόσμο, αλλά με σοβαρότητα και συγκέντρωση πιστεύω ότι θα πάρουμε την πρόκριση», δήλωσε ο τεχνικός του Δικεφάλου.

Αντωνιάδης: «Θα το παλέψουμε»

«Είναι σίγουρα ένα πολύ σημαντικό διάστημα για την ομάδα μας. Εδώ στην Ορεστιάδα έχουμε πολλά χρόνια να παίξουμε με ομάδα της Α1, όλοι χαιρόμαστε που θα φιλοξενήσουμε τον ΠΑΟΚ και βλέπουμε αυτό το ματς σαν ένα τεστ εν όψει του ντέρμπι με την ΜΕΝΤ. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από εμάς, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει κάποια προβλήματα, αλλά αυτά αφορούν το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει», τόνισε ο τεχνικός της Ορεστιάδας Νίκος Αντωνιάδης ο οποίος περιμένει «να δούμε το γήπεδο μας γεμάτο αφού υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στον κόσμο. Παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα, αλλά είναι ένας αγώνας Κυπέλλου κι αν μας δοθεί η ευκαιρία θα το παλέψουμε όσο μπορούμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ