1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-01-2014 21:35

Δοκιμασία στα Χανιά για την Κηφισιά

Στην Κρήτη θα ταξιδέψει η Κηφισιά η οποία θα αναμετρηθεί με τα Χανιά τα οποία θα διεκδικήσουν με αξιώσεις την προκρισή τους στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ανδρών.

Στο πρωτάθλημα η ομάδα των Χανίων διεκδικεί την πρόκριση της στην μεγάλη κατηγορία, ενώ στην έδρα της δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα και αναμένεται το γήπεδο να είναι κατάμεστο. Με δύο απουσίες θα ταξιδέψει ο ΑΟΚ στην Κρήτη καθώς ο Κώστας Αρσενιάδης δεν υπολογίζει τους Κούνα, Κάπελλα με τον Έλληνα τεχνικό να υπολογίζει πέρα από τη δυναμική του αντιπάλου και την κούραση της ομάδας του.

«Υπάρχει η φιλοδοξία μιας μεγάλης νίκης»

Ένας από τους πιο έμπειρους παίχτες των Χανίων Βασίλης Πλίκας, εμφανίστηκε αρκετά προσγειωμένος για το αυριανό παιχνίδι. «Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της Α1, η οποία έχει ένα πολύ καλό και ομοιογενές σύνολο με εξαιρετικούς Έλληνες αλλά και ξένους αθλητές. Φυσικά και στο πίσω μέρος του μυαλού μας μπορεί να υπάρχει η σκέψη, η φιλοδοξία μιας μεγάλης νίκης – πρόκρισης, αλλά η Κηφισιά είναι το μεγάλο φαβορί και το ξέρουμε», είπε ο έμπειρος πασαδόρος και συνέχισε: «Εμείς έχουμε ως στόχο την άνοδο κι αυτό το ματς είναι μια καλή ευκαιρία για να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας. Θα παίξουμε ελεύθερα, χωρίς άγχος κι αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, να πιέσουμε τον αντίπαλο μας να παίξει καλά για να μας κερδίσει και να ικανοποιήσουμε φυσικά τον κόσμο που μας στηρίζει από την αρχή».

«Δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή»

Ο Κώστας Αρσενιάδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Κρήτης και τόνισε πως πρόκεται για δύσκολο αγώνα για την ομάδα του: «Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες Α2, η οποία διαθέτει αρκετούς έμπειρους παίκτες και χτίστηκε για να κάνει πρωταθλητισμό στην Α2. Δεδομένου ότι παίζουμε στην έδρα τους και πρόκειται για ένα νοκ άουτ παιχνίδι, έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή», είπε ο κ. Αρσενιάδης και συμπλήρωσε: «Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι λίγο την κούραση, αφού παίξαμε πέντε σετ με τον ΠΑΟΚ και γυρίσαμε ξημερώματα Δευτέρας, ενώ έχουμε και το ταξίδι στα Χανιά. Από κει και πέρα όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι θα μπούμε στο γήπεδο με σεβασμό στο αντίπαλο και στόχο να παίξουμε καλό βόλεϊ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ