1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-01-2014 19:56

Δημήτρης Καζάζης: «Μονόδρομος η νίκη»

Ο στόχος του κυπέλλου περνάει από τη Σύρο και ο προπονητής του Ολυμπιακού δηλώσει ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη πρόκριση.
«Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από εκείνο του πρωταθλήματος. Είναι ένας τελικός που δίνει ένα εισιτήριο για την φάση των ‘8’. Για τον Ολυμπιακό είναι μονόδρομος η νίκη σ' αυτό το ματς αφού ένας από τους στόχους της χρονιάς είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Όλοι έχουν καταλάβει πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας. Η απόδοση μας θα πρέπει να είναι καλή σ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης για να επιστρέψουμε εμείς με το εισιτήριο της πρόκρισης στον Πειραιά».

1 σχόλιο

  • Comment Link volley1980 Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 11:04 posted by volley1980

    Δημητράκη το παιχνίδι δεν είναι μονόδρομος οπως το βλέπεις αλλά ΑΔΙΕΞΟΔΟΣ!!!!!όπως και το βόλλευ που παίζει ο ολυμπιακός φέτος και δεν θέλω να ακούσω για τραυματίες και δικαιολογίες.
    Ολες οι ομάδες έχουν προβλήματα αλλά εκτός απο τους τραυματίες οι αλλοι τι κάνουν για να βγουν από το αδιέξοδο στην λεοφόρο της δόξας.....ουπς παρασύρθηκα και γω απο τον κ.ο.κ που χρησιμοποιεί ο Δημητράκης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ