1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-01-2014 19:05

Φλαούνας:«Με την ανάλογη προσοχή θα πάρουμε την πρόκριση»

Την δυναμική της Παναχαϊκής στην έδρα της τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ Άκης Φλαούνας. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι παρά την βαθμολογική διαφορά που υπάρχει μεταξύ τους στο πρωτάθλημα καθώς και στόχος της Ένωσης είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
«Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι σε ένα διαφορετικός θεσμό. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα και παρά τη βαθμολογική διαφορά που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων η αλήθεια είναι ότι η Παναχαϊκή εντός έδρας δείχνει πολύ μεγάλη δυναμική. Θεωρώ όμως ότι με την ανάλογη προσοχή και σοβαρότητα θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση», είπε ο τεχνικός της Ένωσης και συμπλήρωσε με νόημα: «Από το βράδυ της Παρασκευής και το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου για την Αλεξανδρούπολη και το League Cup, αφού προέχει το ματς με την Παναχαϊκή όπου θέλουμε την πρόκριση»

1 σχόλιο

  • Comment Link volley1980 Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 06:11 posted by volley1980

    Φλαούνα με match-up και side-out δεν κερδίζεις παιχνίδια.
    Στην Κυψέλη το έκανεσ το θαύμα σου.
    Ξέχασες σχεδόν ένα σετ έξω τον Πέτρογλου που είναι η πιο αξιόπιστη επιθετική λύση και τον Παγιάν τον θυμήθηκες οταν ο Παπαδόπουλος δεν ήξερε τι να κάνει.
    Αλλά όλα τα λεφτά ηταν η δήλωση που έκανες στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τον νέο προπονητή!!!!!!....σσσσ εγώ είμαι συνεργάτης ....δηλαδή δεν είσαι προπονητής.
    Τί θα πεί συνεργάτης, δεν ασχολείσαι με το βόλλευ και οπως θα έλεγε και ο Ηλιόπουλος τι εισαι ''παπαράτσι΄΄?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ