1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-11-2013 11:53

Πορτοβάρας: «Ιστορική στιγμή για την ομάδα μας»

Ο τελικός του Κυπέλλου Ανδρών της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. θα γίνει την Κυριακή 17 Νοέμβρη στις 5:00 μ.μ. στην Πρέβεζα και η ΑΡΤΑ VOLLEY αντιμετωπίζει την Γ.Ε. Μεσολογγίου.
Αμφότερες και οι δύο ομάδες διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους. Η αποστολή της  ΑΡΤΑ VOLLEY ανακοινώθηκε χθες στην τελευταία προπόνηση από τους προπονητές μας Αποστόλη Πορτοβάρα, Γιάννη Σταμούλη και αποτελείται από 5 Άνδρες - 7 Παίδες και είναι οι: « Πλακιάς Κώστας, Χαττάρι Ιωσήφ, Δάσκαλος Κώστας, Τάνας Λευτέρης, Τσήνα Κέρι, Κομζιάς Θεοφάνης, Ζαχάρος Δημήτρης, Λιανός Αλέξης, Κουτσούπας Διονύσης, Κωστανίκος Αλέξανδρος, Μαζιώτης Μανώλης και Αθανασίου Λάμπρος».

Η ΑΡΤΑ VOLLEY θα παραταχθεί στο γήπεδο χωρίς δύο βασικούς παίκτες και είναι οι Διαγώνιοι και αυτό λόγω εκτάκτων μέτρων των Ενόπλων δυνάμεων για την Επέτειο του Πολυτεχνείου. Ο ένας εκ των δύο προπονητών του συλλόγου Αποστόλης Πορτοβάρας σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδος  δήλωσε «πάμε να χαρούμε τον τελικό, ανεξαρτήτου αποτελέσματος». Αναλυτικά οι δηλώσεις του « Είναι ιστορική στιγμή για την ομάδα μας, στον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας να έχουμε φτάσει στον τελικό και να διεκδικούμε το τρόπαιο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ