1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-11-2013 12:30

Ετοιμος για το ξεκίνημα ο Κόροιβος

Την Κυριακή και ώρα 4:00 μ.μ. η ανδρική ομάδα του Κόροιβου Αμαλιάδας θα ταξιδέψει στην Καλαμάτα όπου θα αντιμετωπίσει τον Ακρίτα στα πλαίσια της πρώτης φάσης του Κυπέλλου της ΕΣΠΕΠ. Είναι το πρώτο παιχνίδι για τη φετινή σεζόν και ο Ανδρέας Γκρουμούσας θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίχτες.

Το φετινό ρόστερ αποτελείται από τους Γιάννη Τσερεγκούνη, Φώτη Παναγιωτάρα, Σταύρο Παναγιωτάρα, Δημήτρη Παπαθεοδώρου, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, Παναγιώτη Σωτηρόπουλο, Παναγιώτη Τσαούση, Μαρίνο Παρασκευόπουλο, Άρη Αποστολόπουλο, Διονύση Μαρκουτσά, Κωνσταντίνο Δούλο, Γιώργο Μπίκο, Γιάννη Αναγνώπουλο, Δημήτρη Στεργιώτη και Κώστα Κυπριδάκη.

Η ομάδα είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα του Κυπέλλου με τη διάθεση στα ύψη. Το άλλο παιχνίδι του Κυπέλλου είναι ανάμεσα στην ομάδα της Ζακύνθου και της Ε.Α. Πατρών. Οι νικητές των δύο παιχνιδιών θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για το ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση. 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ