Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
13-10-2013 12:58

Η ΓΕΜ ταξίδεψε στη Λευκάδα, αλλά ο αγώνας αναβλήθηκε

Μπορεί η ανδρική ομάδα της ΓΕ Μεσολογγίου να ταξίδεψε χθες το μεσημέρι για την Λευκάδα ώστε να αντιμετωπίσει για την πρώτη φάση του κυπέλλου της Ελπίδες Λευκάδας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.
Ο λόγος για τον οποίον δεν πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι είναι ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Καρατάσος δήλωσε αδυναμία να διαιτητεύσει το παιχνίδι μονός του, μέχρι εδώ όλα καλά..

Έκπληξη και πολλά ερωτηματικά ,μας προκαλεί ότι και στο επίσημο σαιτ της ΕΣΠΕΔΕ αναφέρει ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχει οριστεί ένας διαιτητής που αυτόματα σημαίνει ότι ο άμεσος ενδιαφερόμενος το γνώριζε.

Σε μια εποχή που ταλανίζεται από μια απίστευτη οικονομική ανέχεια, που ο κάθε σύλλογος κάνει ότι είναι δυνατόν για να μπορέσει να βγάλει την χρονιά, και από την στιγμή που υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη του αντιπάλου, να υποχρεώνουν ένα σωματείο να κάνει διπλά έξοδα.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, η ομάδα του Μεσολογγίου προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση – επιστολή:

"Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις έντονες διαμαρτυρίες μας για την απόφαση του διαιτητή του αγώνα κυπέλλου Ανδρών (ΕΛΠΙΔΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΓΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ) κ. Θεόδωρου Καρατάσου για τη μη διεξαγωγή του παιχνιδιού λόγω το ότι δεν υπήρχε δεύτερος διαιτητής.

Το πρόγραμμά μας έχει στο ξεκίνημα δυο εκτός έδρας παιχνίδια, με ΕΛΠΙΔΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ανδρών) και ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Γυναικών). Εμείς δεν ζητήσαμε τίποτα περισσότερο από το αυτονόητο, να διεξαχθεί το παιχνίδι με ένα διαιτητή αφού συμφώνησε και η γηπεδούχος ομάδα, αλλά ο κ. Καρατάσος το 'χε πάρει απόφαση και ήταν ανένδοτος πάνω σ' αυτό.

Δεν προγραμματίσαμε εμείς το παιχνίδι και περιμένουμε να δώσετε μια δίκαιη λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και να αποδείξετε ότι πρόκειται για σοβαρή διοργάνωση. Ο σύλλογος μας σε τέτοιους  χαλεπούς καιρούς επιβαρύνθηκε οικονομικά άσκοπα και μάλιστα με αυτή την απόφαση του κ. Καρατάσου θα χρεωθούμε εις διπλούν.

Τουλάχιστον θα έπρεπε να σεβαστεί αυτό το πράγμα. Αλλά μάλλον δεν σέβεται τίποτα."

Επιμέλεια:Μιχάλης Δημητρίου-www.aitosports.gr