1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-10-2013 12:31

Ιστορική νίκη για την Άρτα volley

Πρώτη και ιστορική νίκη για την ΑΡΤΑ VOLLEY στο Κύπελλο Ελλάδας, μέσα στην Πρέβεζα νίκησε με 3-1 σετ τον Α.Ο. Πρέβεζας (25-27, 18-25, 25-11, 20-25).

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλό και αποζημίωσε τους πολλούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν, αφού και οι δύο ομάδες παίξανε πολύ καλή άμυνα, με την Αρτινή ομάδα να είναι ανώτερη πάνω στο φιλέ και να παίρνει την νίκη-πρόκριση με 3-1 σετ.

Η ΑΡΤΑ VOLLEY έκανε τα εύκολα δύσκολα στο 1ο σετ, αφού στο 18-23 υπέρ της, η Πρέβεζα με ρίσκο στο σέρβις ισοφάρισε, όμως στις λεπτομέρειες ήταν καλύτερη και το πήρε 25-27. Στο 2ο ανώτερη σε όλους τους τομείς το κέρδισε εύκολα 18-25, προηγούμενη 0-2 σετ.

Το 3ο ήταν μετά τα μισά εξ ολοκλήρου στην ομάδα της Πρέβεζας, που στο 5-8, με ένα σερί 10-0 ανέτρεψε το σκηνικό και το κέρδισε με περίπατο 25-11, αφού η ομάδα της Άρτας δεν πρόβαλε καμιά αντίσταση.

Απρόσμενη χαλάρωση στο 3ο σετ, πολλά λάθη στην υποδοχή και το 5-8 υπέρ της Αρτινής ομάδας, έγινε 18-8 με συνεχόμενους άσσους. Παράδοση άνευ όρων και 25-11 για τους Πρεβεζάνους που μείωσαν σε 1-2 σετ.

Οι αθλητές του Αποστόλη Πορτοβάρα όμως ήταν αποφασισμένοι για την νίκη και με έναν καταπληκτικό Πλακιά στο σέρβις που πήρε 8 άσσους, κερδίσανε το σετ 20-25 και τον αγώνα με 1-3 σετ. 

Διαιτητές της συνάντησης οι κ.κ. Μπαλτζώης, Φλούδας που πήγανε αρκετά καλά.

Διακρίθηκαν για τον Α.Ο. Πρέβεζας Παλαιοκάτερος, Αντύπας και Κανέλλος, ενώ για την ομάδα της Άρτας Χαττάρι, Πλακιάς, Τάνας.

Α.Ο. ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Παλαιοκάτερος, Αντύπας, Σακκάς, Κανέλλος, Σωτηρίου, Τόσκου με λίμπερο τον Μπουτόπουλο αρχική εξάδα, ενώ ως αλλαγές έπαιξαν Γεωργοκίτσος, Βαγγέλι, Τσαμπάφτι, Κωστούλας.
ΑΡΤΑ VOLLEY: Πλακιάς, Κωστανίκος, Χαττάρι, Τάνας, Τασηνίκος, Τσήνα  με λίμπερο τους Λιανό, Κουτσούπα ως αρχική εξάδα και αλλαγές έπαιξαν Κομζιάς, Αθανασίου, Δάσκαλος, Μαζιώτης και Ζαχάρος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ