1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2019 21:13

Ο στόχος της ΑΕΚ και η συγκίνηση της Τέζα

Να αποδείξει πως δεν βρίσκεται άδικα στη τετράδα του κυπέλλου γυναικών θέλει η ΑΕΚ όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Μανώλης Αποστολογιωργάκης, ο οποίος πέρυσι με τον Ηλυσιακό είχε φθάσει και πάλι ως το final-4.

Για την αρχηγό της Ένωσης, τα... στενά των Σερρών είναι γνώριμα για την ίδια καθώς έχει καταγωγή από την πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας.

Μανώλης Αποστολογιωργάκης (Προπονητής Α.Ε.Κ.): «Να αποδείξουμε ότι είμαστε άξια εδώ»

«Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία. Εϊμαι σίγουρος ότι θα γίνουν σπουδαίοι αγώνες και ο κόσμος θα χαρεί υψηλού επιπέδου βόλεϊ από το γήπεδο ή από την τηλεόραση. Μετά από 3 χρόνια η ΑΕΚ είναι και πάλι σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Εύχομαι να είναι μία νέα αρχή για να δούμε τον σύλλογο εκεί που του αρμόζει να είναι. Έχουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο να αντιμετωπίσουμε και πρέπει να δώσουμε το 100% για να αποδείξουμε ότι είμαστε άξια εδώ».

Αρετή Τέζα (Αρχηγός Α.Ε.Κ.): «Εντός γραμμών αντίπαλοι, εκτός φίλες»

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Σερρών. Προσωπικά νιώθω πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, καθώς είναι ο τόπος καταγωγής μου. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και εύχομαι να προσφέρουν όμoρφο θέαμα».

Για την φίλη της και πρώην συμπαίκτρια Στέλλα Χριστοδούλου: «Είμαστε επαγγελματίες αθλήτριες. Το ότι οι αθλήτριες έχουμε μεταξύ μας καλή σχέση, δεν σημαίνει ότι δεν θα τα δώσουμε όλα, η καθεμία για την ομάδα της. Έξω από τις γραμμές θα αγκαλιαστούμε, θα φιληθούμε και όλα καλά».

teza

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ