1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-03-2019 19:39

Ματς μπολ κυπέλλου για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τέσσερις ημέρες μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού στην έδρα της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Pre League, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά για το κύπελλο Ελλάδας (13/3, 17.45).

Οι «πράσινες» του Κυριάκου Καμπερίδη στοχεύουν στη τρίτη φετινή επικράτησή τους επί της Ένωσης, για να προκριθούν στο 10ο final-4 της ιστορίας τους (έχουν και 5 final-8) και να επιστρέψουν μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Η ΑΕΚ έχει ξεχάσει την αναμέτρηση του Σαββάτου και στοχεύει στη τρίτη της πρόκριση στη τετράδα της διοργάνωσης και πρώτη μετά το 2016 στη Χίο. Το 2011 δεν έγινε final-4 και έφθασε μέχρι τον τελικό στη Σάμο, όπου ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον Ολυμπιακό.

Μανώλης Αποστολογιωργάκης (ΑΕΚ): «Θεωρώ πως η εμφάνιση που κάναμε για το πρωτάθλημα ήταν μία κακή παρένθεση. Το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό αλλά αν δεν βελτιώσουμε την εικόνα μας θα είναι πολύ δύσκολα. Πρέπει να βγάλουμε τον χαρακτήρα που είχαμε στους προηγούμενους αγώνες».

Κυριάκος Καμπερίδης (Παναθηναϊκός ΑΟ): «Ο αγώνας κυπέλλου δεν θα έχει καμία σχέση με του πρωταθλήματος. Μετά τη νίκη μας η ΑΕΚ θα έχει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο, γιατί έχασαν άσχημα. Είναι ένα ματς νοκ άουτ και δεν υπάρχουν φαβορί. Από την πλευρά μας πρέπει να παίξουμε καλό βόλεϊ, όπως κάναμε και στον αγώνα για την Pre League».

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Προημιτελικά - Τετάρτη 13 Μαρτίου

Σχολ. Ν. Φιλαδέλφειας 17.45: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός ΑΟ
Διαιτητές: Κουτσούλας, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Βαρατάσης, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Τάλαρου.

Μίκρας 1 19.00: ΠΑΟΚ - ΑΟ Θήρας
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Κεχαγιά, Ανθυμίδης, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

ΔΑΚ Νάξου 19.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΣ Άρης
Διαιτητές: Βουδούρης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ., Επόπτες: Μουστάκη, Θεοδοσίου, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Μελίνα Μερκούρη 19.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΣΠ Θέτις
Διαιτητές: Οικονόμου Β., Μαριδάκης, Παρατηρητής: Καλλής Εμμ., Επόπτες: Κατερλή, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ