1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-02-2018 19:22

ΑΟ Θήρας: Ενθουσιασμός για την πρώτη παρουσία στα ημιτελικά

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο ΑΟ Θήρας θα βρεθεί στo final-4 Κυπέλλου Γυναικών. 



Η ομάδα των Κυκλάδων έγινε ο πρώτος νησιώτικος σύλλογος που αγωνίστηκε σε τελικό πρωταθλήματος (2015) και αυτό που της έλειπε ήταν η πρόκριση σε τελική φάση Κυπέλλου. Η ομάδα του Γιώργου Ρούση είχε θέσει από την αρχή της χρονιάς την πρώτη της παρουσία στα ημιτελικά του θεσμού και αφού ο στόχος επετεύχθη, στη Σαντορίνη υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, από την στιγμή που θα είναι και η οικοδέσποινα της διοργάνωσης.

Η σεζόν για τον ΑΟ Θήρας εξελίσσεται ιδανικά. Ο σύλλογος βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας της Volleyleague και ετοιμάζεται για τα πλέι οφ. Για να φτάσει μέχρι το final-4 του Κυπέλλου, χρειάστηκε να αποκλείσει στους «16» τον Αίαντα Ευόσμου στη Σαντορίνη με 3-1 σετ, ενώ στα προημιτελικά ξεπέρασε το εμπόδιο της Θέτιδας Βούλας στην Αθήνα, πάλι με 3-1 σετ.

Στο νησί των Κυκλάδων υπάρχει μεγάλη κινητικότητα για να είναι όλα στην εντέλεια για την έναρξη της διοργάνωσης, τόσο σε οργανωτικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Το κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ θα φιλοξενήσει το final-4 του Κυπέλλου για δεύτερη φορά, μετά το 2013.

Γιώργος Ρούσης: «Υπάρχει ενθουσιασμός»

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η πρώτη παρουσία του ΑΟ Θήρας στο final-4 του Κυπέλλου θα γίνει στη Σαντορίνη. Στο νησί υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός» ήταν το πρώτο σχόλιο του Γιώργου Ρούση και συνέχισε αναφορικά με τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό:
«Η κλήρωση μας έφερε απέναντι στον πανίσχυρο Ολυμπιακό, ωστόσο, για εμάς προέχει να πάρουμε μέρος σε αυτή τη γιορτή του γυναικείου βόλεϊ. Κάποια στιγμή θα παίζαμε και με τον Ολυμπιακό, δεν παίζει ρόλο που θα γίνει στον ημιτελικό. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Μαρίνα Τσοχατζή: «Γιορτή του γυναικείου βόλεϊ»

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που περάσαμε στο final-4. Ο σύλλογος μετά από έξι χρόνια ίδρυσης συμμετέχει για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Κυπέλλου και χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ήταν ένας από τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν και μας έφυγε ένα άγχος τώρα που τα καταφέραμε» ήταν το πρώτο σχόλιο της αρχηγού του ΑΟ Θήρας.
«Επειδή θα βρισκόμαστε στο «σπίτι μας» υπάρχει λίγο πίεση αλλά το άγχος είναι δημιουργικό. Σίγουρα το γήπεδο θα είναι γεμάτο και με μικρά παιδιά. Θα είναι μία γιορτή του γυναικείου βόλεϊ και ο κόσμος θα το αγκαλιάσει. Εμείς από την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί αλλά όλα κρίνονται στο γήπεδο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ