Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
27-02-2018 18:51

Πανναξιακός: Από την αγωνία του καλοκαιριού στο Final 4

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και για τέταρτη στην ιστορία του,  ο Πανναξιακός θα βρεθεί σε final-4 Κυπέλλου Γυναικών. Ωστόσο, η φετινή πορεία, διαφέρει από τις προηγούμενες, κυρίως λόγω της αβεβαιότητας που υπήρχε στον Ναξιώτικο σύλλογο το καλοκαίρι που μας πέρασε.



Η ομάδα της Νάξου, δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα την τελευταία στιγμή, κατάφερε να στελεχώσει ένα αξιόλογο ρόστερ με προπονητή τον Κώστα Παπαδόπουλο και λίγους μήνες αργότερα, θα βρεθεί στη τελική φάση του Κυπέλλου και στον ημιτελικό της Παρασκευής (2/3) θα αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό.

Η πορεία μέχρι το final-4 ήταν δύσκολη για τον Πανναξιακό. Αν και έδωσε δύο αγώνες στην έδρα του, η κλήρωση τον έφερε αντιμέτωπο με τον Άρη στη φάση των «16» και στα προημιτελικά με τους Μακεδόνες, ομάδες που βρίσκονται στην τετράδα του πρωταθλήματος. Με τις «κιτρινόμαυρες», η ομάδα της Νάξου πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη της εμφάνιση, νικώντας με 3-1 σετ, ενώ στα προημιτελικά μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι, επικράτησε με 3-2 σετ και πήρε το εισιτήριο για την τετράδα.

Κώστας Παπαδόπουλος: «Είχαμε τον πιο δύσκολο δρόμο»

«Νομίζω πως είχαμε τον πιο δύσκολο δρόμο μέχρι το final-4. Χρειάστηκε να αποκλείσουμε τον Άρη και τους Μακεδόνες, ομάδες πιο ψηλά από εμάς στην βαθμολογία του πρωταθλήματος και με μεγαλύτερους στόχους από την αρχή της σεζόν» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή του Πανναξιακού Κώστα Παπαδόπουλου.

«Έτσι όπως στήθηκε ο σύλλογος το καλοκαίρι με τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, δεν είχαμε τόσους ξεκάθαρους στόχους. Η δύσκολη κλήρωση που είχαμε στο Κύπελλο λειτούργησε ως επιπλέον κίνητρο. Μας βοήθησε να βελτιωθούμε και να παίζουμε καλό βόλεϊ» σχολίασε ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.

«Στα χαρτιά έχουμε την πιο βατή κλήρωση. Παρόλα αυτά δεν σκεφτόμαστε σε καμία περίπτωση ότι έχουμε ήδη προκριθεί στον τελικό. Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο ο ημιτελικός με τον Ηλυσιακό. Ο Μανώλης Αποστολογιωργάκης που είναι και φίλος μου, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στον Ηλυσιακό, δουλεύουν καλά και πρωταγωνιστούν στην Pre League. Περιμένουμε ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι, που πρέπει να δώσουμε το 100% για να το νικήσουμε».

Παναγιώτα Διώτη: «Το κίνητρο είναι μεγάλο»

Η... υπαρχηγός του Πανναξιακού Παναγιώτα Διώτη, μετά το Αγρίνιο το 2015, θα βρεθεί σε τελική φάση Κυπέλλου με την ομάδα της Νάξου για δεύτερη φορά και τρίτη συνολικά στην καριέρα της, μετά την πρώτη της παρουσία το 2013 με τον Ηρακλή Κηφισιάς.

«Ήταν δύσκολη η πρόκριση μέχρι το final-4. Δώσαμε δύο παιχνίδια με δυνατές ομάδες όπως ο Άρης και οι Μακεδόνες. Το θέλαμε πολύ, δώσαμε την ψυχή μας και το καταφέραμε. Είχαμε μεγάλο κίνητρο απέναντί τους. Στη Θεσσαλονίκη που παίξαμε με Άρη και Μακεδόνες, χάσαμε παίζοντας κακό βόλεϊ και έπρεπε κάπως να επανορθώσουμε» είπε αρχικά η Παναγιώτα Διώτη.

«Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο εκτός από τον ημιτελικό με τον Ηλυσιακό. Θεωρητικά ήμασταν τυχερές στην κλήρωση αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Μαζί μας θα έχουμε και κόσμο από τη Νάξο που θα μας δώσει δύναμη και την ώθηση που χρειαζόμαστε για να προκριθούμε στον τελικό».