Εκτυπώστε τη σελίδα
12-04-2013 22:50

«Άλλο το κύπελλο...» (video)

Σαντορίνη, Αποστολή: Αντώνης Αραβαντινός
Διαφορετικό ματς τον τελικό του κυπελλου απέναντι στον Ολυμπιακό χαρακτήρισε η Φένια Παπαγεωργίου μετά το τέλος του 2ου ημιτελικού του φάιναλ φορ της Σαντορίνης.

 

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και το απέδειξε. Θεωρώ το βόλεϊ δίκαιο άθλημα, δίκαια το πήρε το πρωτάθλημα. Το Κύπελλο όμως είναι άλλο.... Ένας αγώνας, μια μέρα. Και οι δύο ομάδες είναι πάρα πολύ καλές. Πέρυσι η ΑΕΚ το έχασε ξανά, λόγω Ολυμπιακού. Ο καθένας θέτει τους δικούς του στόχους. Το οφείλουμε εαυτό μας, στους ανθρώπους της ομάδας που έρχονται παντού και μας στηρίζουν. Αξια πήγαμε στον τελικό, όμως καλύτερα να μιλήσουμε αύριο μετά τον αγώνα» είπε η ακραία της Ένωσης στην κάμερα της Nova μετά το 3-0 επί του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού.

«Είμαστε πολύ σταναχωρημένες και ειδικά με την εξέλιξη της σειράς. Στον αθλητισμό όμως, δεν υπογράφεις συμβόλαιο ούτε με την επιτυχία ούτε και με τη νίκη ό,τι κι αν γίνει. Σίγουρα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά τώρα πέρασε. Για να καθιερωθείς στην κορυφή θέλει δουλειά και υπομονή. Η ζωή συνεχίζεται, αύριο πάμε για το Κύπελλο. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Media