1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-04-2013 21:05

«Αύριο θα πάμε να το ...ξανακάνουμε» (videos)

Σαντορίνη, Αποστολή: Αντώνης Αραβαντινός
H αρχηγός του Ολυμπιακού, Δήμητρα Γιακουμή, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή Κηφισιάς εστίασε στο 2ο σετ και πως αυτό ήταν το καθοριστικό σημείο του αγώνα, ενώ φάνηκε σίγουρη για την επικράτηση στον αυριανό τελικό απέναντι στην ΑΕΚ.

«Ξεκινήσαμε πάρα πολύ νωθρά μπήκαμε, κουρασμένες στο παιχνίδι και ο Ηρακλής δεν μας επέτρεψε να βρούμε τον ρυθμό μας. Στη συνέχεια, όμως, βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα για να το ξεπεράσουμε. Βρήκαμε ρυθμό μας και τον επιβάλαμε στο παιχνίδι για να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Γνωρίζαμε ότι ο Ηρακλής θα ερχόταν καλά προετοιμασμένος, είναι μια πολύ καλή ομάδα, μας πίεσε στο σέρβις, χάλασε την υποδοχή μας και δεν μπορούσαμε να βρούμε λύσεις. Θεωρώ ότι καθοριστικό σημείο του αγώνα ήταν η ισοφάριση γιατί άλλαξε η ψυχολογία μας, πατήσαμε καλύτερα στα πόδια και πλέον κάνουμε σχέδια για τον αυριανό τελικό που ελπίζω να είμαστε και πάλι οι νικήτριες».

Σοφία Κοσμά:
«Συγχαρητήρια στις συμπαίκτριες μου, τα καταφέραμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Έρπεπε να μπούμε με αυτοπεποίθηση, αλλά στο πρώτο σετ δεν παίξαμε καλά καθώς μας βγήκε η κούραση και το άγχος. Στα επόμενα σετ δείξαμε πως είμαστε πρωταθλήτριες, παίξαμε συγκεντρωμένες, επιβάλαμε τον ρυθμό μας και τη δύναμη μας και καταφέραμε να πάρουμε ένα καθαρό σκορ απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ο Ηρακλής ήταν ξεκούραστος και ειχε τον χρόνο να μας διαβάσει, αλλά εμείς δειξαμε πόσο μεγάλη ομάδα είκμαστε. Στον τελικό, λογικά απέναντι στην ΑΕΚ, πάμε να το... ξανακάνουμε, αν και θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Δεν ειχαμε εύκολο ημιτελικό όπως θα έχει η ΑΕΚ, αλλά μάλλον θα μας βοηθήσει αυτό. Θέλουμε το νταμπλ για πρώτη φορα στον Ολυμπιακό».

Μανωλίνα Κωνσταντίνου:
«Ήμασταν έτοιμες αγωνιστικά για αυτο το παιχνίδι, αλλά μετά από μια εβδομάδα έντονη, ήμασταν λίγο κουρασμένες. Μπήκαμε λοιπόν λίγο νωχελικά στο πρώτο σετ, αλλά ευτυχώς βρήκαμε αγωνιστικότητα και ψυχολογία για να κερδίσουμε τα επόμενα σετ και το παιχνίδι. Δείξαμε πως μπορούμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ καθώς στο πρωτάθλημα ήμασταν πίσω με 2-0 στις νίκες, αλλά το ανατρέψαμε, κερδίσαμε με 3-2 και αυτό έκανε το πρωτάθλημα πιο γλυκό. Πιστευω στην ομάδα μου και σιγουρα ο Ολυμπιακός αξίζει φέτος το νταμπλ. Όλες οι κοπέλες το θέλουμε πάρα πολύ και εύχομαι αύριο να είμαστε και Κυπελλούχες».

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ