Εκτυπώστε τη σελίδα
12-04-2013 15:12

Οι αθλήτριες έγιναν ξανά παιδιά στα σχολεία της Σαντορίνης

Στα σχολεία των Φηρών της Σαντορίνης βρέθηκαν το πρωί αθλήτριες του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Ηρακλή Κηφισιάς και βρέθηκαν κοντά στα παιδιά που ρωτούσαν να μάθουν για το final four του Κυπέλλου γυναικών που ξεκινά σήμερα με τους δύο ημιτελικούς (5.30μ.μ. Ηρακλής Κηφισιάς-Ολυμπιακός και 8μ.μ. ΑΕΚ - Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός).

 

Η Αρετή Τέζα και η Πολυτίμη Μπίλλια του πρωταθλητή και κατόχου του τίτλου Ολυμπιακού επισκέφτηκαν το Γυμνάσιο της πόλης, όπου μοίρασαν αυτόγραφα και μίλησαν στους μαθητές. Την ίδια ώρα, οι Αθηνά Παπαφωτίου, η Ράνια Γκούζου και η Ζένια Τσίμα της ΑΕΚ, οι Νάντια Μωραϊτίδη και Σιμόν Σόουζα του Ηρακλή Κηφισιάς, μαζί με την άλλοτε διεθνή και πλέον αθλήτρια του ΑΟ Θήρας, Ελένη Μεμετζή, βρέθηκαν αρχικά στο Δημοτικό και εν συνεχεία στο Γενικό Λύκειο.

Οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου περικύκλωσαν τις αθλήτριες ζητώντας αυτόγραφα, ενώ οι πιο μεγάλοι, σε Γυμνάσιο και Λύκειο ήταν πιο... συγκρατημένοι, μίλησαν για το βόλεί (πολλοί μαθητές και μαθήτριες ειδικά στο Λύκειο παίζουν άλλωστε) και όλοι έδωσαν ραντεβού για το απόγευμα στο γήπεδο.

Πηγή: volleyball.gr