1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2013 19:50

«Θα είναι μια αξέχαστη διοργάνωση» λένε στη Σαντορίνη

Συνέντευξη Τύπου, 11/4 Συνέντευξη Τύπου, 11/4 ©newsports.eu
Το γυναικείο βόλεϊ… παρατάσσεται για πρώτη φορά στο νησί της Σαντορίνης και άπαντες δήλωσαν ευχαριστημένοι από την επιλογή της ΕΟΠΕ να συνεχίσει τη στήριξη στην περιφέρεια, ενώ οι τοπικοί διοργανωτές υποσχέθηκαν πως θα κάνουν το καλύτερό τους για να γίνει μια αξέχαστη διοργάνωση.

 

Εκ μέρους της ΕΟΠΕ, ο ταμίας και μέλος του ΔΣ, Θανάσης Ρέρρας δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου: «Υλοποιώντας την δέσμευσή μας για διοργανώσεις στην περιφέρεια χαιρόμαστε ιδιαίτερα που βρισκόμαστε στη Σαντορίνη για το final four του Κυπέλλου Γυναικών. Οι Κυκλάδες είναι ο τελευταίος προορισμός των εγχώριων διοργανώσεων, ενώ έχουν προηγηθεί η Ελασσόνα, η Ηγουμενίτσα, το Άργος, η Αλεξανδρούπολη, το Ρέθυμνο κι όλα αυτά παρά το γεγονός ότι από τις αρχές του 2013 η ελληνική ομοσπονδία πετοσφαίρισης δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από την εγκεκριμένη επιχορήγηση. Εμείς, όμως, συνεχίζουμε, δεν το βάζουμε κάτω και με τη βοήθεια των συνδιοργανωτών που είναι ο ΑΟ Θήρας και ο ΔΑΠΠΟΣ, είμαστε έτοιμοι για μία ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση. Το γυναικείο βόλεϊ έζησε μια όμορφη εβδομάδα που ξεκίνησε με την κατάκτηση της 5ης θέσης της εθνικής Κορασίδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και συνεχίστηκε με μια όμορφη σειρά τελικών, όπου νίκησε ο Ολυμπιακός που πολλοί ομολόγησαν ότι το άξιζε. Φέτος, πετύχαμε αλλαγές και στο Κύπελλο και στη διοργάνωση συμμετείχαν 122 ομάδες από όλες τις κατηγορίες και όλη την Ελλάδα. Ελπίζω νικητής να είναι το γυναικείο βόλεϊ και πιστεύω πως θα είναι». 

sinenteyxitypou1

 Ο Aντώνης Καντζέλης, πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ, σχολίασε: «Καλωσορίζω την ΕΟΠΕ στη Σαντορίνη και τους ευχαριστούμε που επέλεξαν τη Σαντορίνη. Θέλουμε να είναι σίγουροι πως θα είναι από τις καλύτερες διοργανώσεις που έχουν κάνει έως σήμερα. Να ευχαριστήσω επίσης την οργανωτική επιτροπή με την οποία συνεργαστήκαμε μία εβδομάδα για την καλύτερη διοργάνωση. Καλωσορίζουμε και τις ομάδες και πιστεύω πως θα είναι μια αξέχαστη διοργάνωση. Περιμένω οι φίλαθλοι να ανταποκριθούν στο κάλεσμα, όπως έκαναν και το 2010 στο Σούπερ Καπ. Να ευχαριστήσω επίσης τον ΑΟ Θήρας και τον πρόεδρο του αθλητικού συλλόγου».

Ο Γιώργος Συνολάκης, πρόεδρος του ΑΟ Θήρας, σημείωσε: «Φιλοξενούμε μια πολύ δύσκολη διοργάνωση και πρωτόγνωρη για εμάς. Μπορεί να υπάρχουν λάθη και ελπίζω να μας συγχωρέστε. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και περιμένουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, να χαρεί τρεις αγώνες, ο καλύτερος να κερδίσει το Κύπελλο και όλοι μαζί να το ευχαριστηθούμε». 

Για την προπώληση των εισιτηρίων έγινε γνωστό πως έχουν πουληθεί 500 και απομένουν άλλα 300 τα οποία διατίθενται από τα γραφεία του αθλητικού οργανισμού.

Τέλος, σε ερώτηση για το αν υπάρχει φόβος επεισοδίων, ο Aντώνης Καντζέλης απάντησε: «Οργανωμένους οπαδούς έχει και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ εδώ, αλλά είμαστε μικρή κοινωνία και όλοι γνωρίζονται. Κάναμε και μια συνάντηση μαζί τους και δεν υπάρχει κανένας φόβος. Από την Αθήνα δεν θα έρθουν οργανωμένοι οπαδοί».

Πηγή:volleyball.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ