1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2020 15:26

Στο «φλεγόμενο» Ιράν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Τζιουμάκας

Στο «εμπόλεμο» Ιράν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Τζιουμάκας. Αν και η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί με αγωνία τις δραματικές εξελίξεις, μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ που προκάλεσε η εκτέλεση του στρατηγού Σολεϊμανί από τον Αμερικανικό στρατό και την αναταραχή που υπάρχει στη πρωτεύουσα Τεχεράνη και γενικότερα στη Μέση Ανατολή, ο διεθνής διαγώνιος αποφάσισε να αποδεχθεί την οικονομική πρόταση από την Σαχντάμπ Γιάζντ.
Ο Τζουμάκας είχε επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ηρακλή έχοντας όρο στο συμβόλαιο του ότι εφόσον προκύψει κάποια καλή πρόταση από το εξωτερικό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, θα έμενε ελεύθερος, κάτι που τελικά έγινε πράξη.

Η Σαχντάμπ παλεύει να μπει στα πλέι οφ του ιρανικού πρωταθλήματος, με τον Γιώργο Τζιουμάκα να γίνεται ο δεύτερος Έλληνας μετά τον Ανδρέα Φράγκο) ο οποίος θα αγωνιστεί στην Ασιατική χώρα η οποία όμως δείχνει «καζάνι έτοιμο να εκραγεί» και θυμίζει ημέρες 1979.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ