1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-12-2018 21:25

Φιλίποφ στο ethnos.gr: «Θέλω να πω πολλά αλλά και τίποτα. Ας προβληματιστούν όσοι σιωπούν»

Mε δηλώσεις του στο ethnos.gr ο Ντίμα Φιλίποφ μιλάει για τα όσα πέρασε χθες βράδυ στου Ρέντη. Δηλώνει προβληματισμένος με τα όσα βίωσε

 

«Ηταν πράγματι μία δύσκολη μέρα για μένα για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι η ομάδα μου ενώ έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ήταν ανώτερη στο 1ο σετ, δεν κατάφερε να έχει διάρκεια για να πάρει την πρόκριση στους τελικούς του Λιγκ Καπ. Ο δεύτερος είναι διότι για άλλη μία φορά έγινα στόχος από ορισμένους που είναι οργισμένοι μαζί μου αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουν σχέση με το βόλεϊ και τον αθλητισμό», είπε ο Ντίμα Φιλίποφ και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους υπευθύνους του ελληνικού βόλεϊ που δεν είχαν καμία αντίδραση και δεν πήραν καμία θέση στα επεισόδια:

«Με έβρισαν χυδαία, έβρισαν τους γονείς μου, με πρόσβαλαν και μου επιτέθηκαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Είμαι προβληματισμένος. Θέλω να πω πολλά αλλά και τίποτα. Ας προβληματιστούν όσοι είδαν τα επεισόδια και σήμερα σιωπούν. Δεν έχω προκαλέσει ποτέ κανέναν. Στις ομάδες που έχω αγωνιστεί μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός πρόσφερα και αγωνίστηκα με όλες μου τις δυνάμεις». Οσο για τη συνέχεια ο διεθνής πασαδόρος είπε: «Πλέον είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και με εμπνέει η διοίκηση της οικογένειας Σαββίδη διότι έχει υψηλές φιλοδοξίες. Έχουν βάλει στόχο να είναι η ομάδα στην κορυφή. Θα παλέψω για αυτούς τους στόχους. Γεννήθηκα μέσα στα γήπεδα του βόλεϊ και μεγάλωσα στην Ελλάδα. Για αυτό  θεωρώ ύψιστη τιμή να φορώ την φανέλα με το εθνόσημο της Ελλάδας. Είναι ότι πιο σημαντικό έχω πετύχει στην καριέρα μου και αυτή είναι η μεγαλύτερη δικαίωση για μένα και την οικογένεια μου. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για νίκες και για τίτλους».

Διαβάστε όλο το άρθρο στο ethnos.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ