1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-05-2018 22:14

Ο Μιχαήλοφ MVP του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Μαξίμ Μιχαήλοφ αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής (MVP) του Τσάμπιονς Λιγκ 2017-18 παρότι τον τίτλο άξιζε περισσότερο ο Λεόν που αγωνίστηκε ακραίος και έφτασε να σημειώσει 33 πόντους στον τελικό.

MVP: Μαξίμ Μιχαΐλοφ (Ζενίτ Καζάν)

Ακραίος: Γουιλφρέδο Λεόν (Ζενίτ Καζάν)

Ακραίος: Οσμάνι Χουαντορένα (Λούμπε)

Κεντρικός: Μάρκο Ποντρασκάνιν (Περούτζια)

Κεντρικός: Ντράγκαν Στάνκοβιτς (Λούμπε)

Διαγώνιος: Τσβέταν Σόκολοφ (Λούμπε)

Πασαδόρος: Αλεξάντερ Μπούτκο (Ζενίτ Καζάν)

Λίμπερο: Ζένια Γκρεμπένικοφ (Λούμπε)

huantorena.jpgleon.jpgsokolov.jpgleon-girl.jpgleon-family.jpgbest-team.jpgmihailov.jpgbutko.jpggrebenikov.jpgstankovic.jpgpodaskanin.jpg

Σχετικά άρθρα

  • Ελληνική εκπροσώπηση σε Ιαπωνία και Ολλανδία
     Διπλή  εκπροσώπηση εχει η ελληνική διαιτησία σε διεθνείς διοργανώσεις. Αρχικά απο 14-29 Σεπτεμβρίου, ο διεθνής διαιτητής του Συνδέσμου διαιτητών Πετοσφαίρισης Αθηνών και Ανατολικής Αττικής, Νώντας Γεροθόδωρος, θα σφυρίξει αγώνες για το FIVB World Cup Γυναικών 2019.
  • Κύπελλο Ανδρών: 'Ωρα τελικού για ΠΑΟΚ-Ηρακλή, με διαιτητές Θεμελή, Γεροθόδωρο
    Υπόθεση της Θεσσαλονίκης θα είναι και πάλι, ο φετινός τελικός του φάιναλ-4 του κυπέλλου ανδρών. Όπως πέρυσι στην Ρόδο, ετσι και φέτος, στην Ιεράπετρα θα μονομαχήσουν ο ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή (20.15 ΕRT sports)
  • Η Κονελιάνο πέρασε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών
    Η ιταλική Ιμόκο Βόλεϊ Κονελιάνο είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών μετά την άνετη νίκη με 3-0 σετ που σημείωσε στον επαναληπτικό ημιτελικό που έγινε στο Μπουρχάν Φελέκ της Κωνσταντινούπολης.
  • «Ματς κατς» με Νώντα πρώτο ρέφερι και νίκη της Ζενίτ επί της Περούτζια 3-2 (foto)
    Στον αγώνα της χρονιάς που είχε και ελληνικό χρώμα λόγω της παρουσίας του πρώτου διαιτητή Νώντα Γεροθόδωρου, η Ζενίτ Καζάν παρουσία 4.000 θεατών στο «Πάλα Μπαρτόν» της Περούτζια νίκησε την τοπική ομάδα του Λορέντζο Μπερνάρντι με 3-2 σετ
  • Ο Πάντζας κάνει το... σερβίς στο μπιτς βόλεϊ λιγκ στο Καράβι του Σχινιά
    H ΕΣΑΠ επωφελήθηκε όχι μόνο από το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψε η ΕΟΠΕ με την Περιφέρεια Αττικής αλλά και το ενδιαφέρον του εντεταλμένου συμβούλου αθλητισμού Σπύρου Πάντζα για το βόλεϊ ο οποίος με προσωπικές του ενέργειες συμπεριέλαβε την διοργάνωση του μπιτς βόλεϊ λιγκ το προσεχές σαββατοκύριακο στο Καράβι κλαμπ στον Σχινιά υπό την αιγίδια της Περιφέρειας. Αλλωστε και στο παρελθόν ο Πάντζας είχε παρακολουθήσει αγώνες στο Καράβι και στην παραλία του Σχινιά ενώ υποσχέθηκε να παρακολουθήσει τους αγώνες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ