1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-03-2017 23:09

Τσούπκοβιτς: «Δίνουμε απαντήσεις στο γήπεδο, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες» (video)

Ο MVP του τελικού Κονσταντίν Τσούπκοβιτς μιλώντας στη κάμερα του volleynews.gr αναφέρθηκε στις δικαιολογίες που δεν ψάχνει ο Ολυμπιακός και πως απαντήσεις θα δίνονται μόνο στο γήπεδο, όπως έγινε και σήμερα. Παράλληλα αναφέρθηκε στην εχθρική ατμόσφαιρα που δέχονται στη Θεσσαλονίκη και ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού που δεν δημιούργησε προβλήματα.
«Νιώθω πολύ περήφανος για την ομάδα μου. Οι τελευταίες βδομάδες ήταν δύσκολες γιατί είχαμε αρκετούς μικροτραυματισμούς αλλά ποτέ δεν ψάξαμε για δικαιολογίες. Πρώτα απ'όλα θέλω να πω πως στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ έψαχνε για δικαιολογίες. Εμείς δεν δικαιολογηθήκαμε ποτέ και η απάντηση μας στα σχόλια που γινόνταν ήταν αυτή, με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ειλικρινά κάποια πράγματα όπως ι ήχοι μαϊμούς που μας φώναζαν στη Πυλαία, κανείς δνε είπε τίποτα για αυτό, μιλούσαν για τη διαιτησία, κανείς δεν είδε τίποτα για το πραγματικό πρόβλημα. Αθλητισμός είναι, δεν είναι αρένα το γήπεδο. Ευχαριστώ τους οπαδούς μας, έδωσαν το παράδειγμα χωρίς να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα».

Για το που αφιερώνει το τρόπαιο και το βραβείο του MVP: «Πρώτα απ'όλα στη μέλλουσα γυναίκα μου, στην οικογένεια μου και στον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι είχα ένα δύσκολο ξεκίνημα. Η λίγκα είναι λίγο περίεργη, υπάρχουν 3 καλές ομάδες και για μένα ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ. Πάντα έχω κίνητρο αλλά είναι δύσκολο να μείνεις σε εγρήγορση και να προετοιμαστείς για κάποια παιχνίδια που μερικές προπονήσεις είναι πιο ανταγωνιστικές».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ