1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2017 17:47

Αρσενιάδης: «Δύο φαβορί και δύο αουτσάιντερ»

Ο Κώστας Αρσενιάδης στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε ότι το φάιναλ-4 έχει ξεκάθαρο φαβορί και ευχήθηκε υγεία σε όλους τους αθλητές.
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που βρισκόμαστε στη Θεσσαλονίκη σε μία ιδιαίτερη διοργάνωση, πολύ δυνατή. Πιστεύω θα γίνουν πολύ καλά παιχνίδια, εύχομαι να υπάρξει υγεία γιατί αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Στο φάιναλ-4 υπάρχουν δύο φαβορί και δύο αουτσάιντερ. Και οι τρεις αγώνες είναι ιδιαίτεροι, εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος. Εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι θα έχει επιτυχία η διοργάνωση».

Παπαγγελόπουλος: «θα πορευτούμε με την ανατροπή επί του Παναθηναϊκού»

Ο κεντρικός της Κηφισιάς Νίκος Παπαγγελόπουλος δήλωσε: «Μετά από χρόνια επιστρέφει μία μεγάλη διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη και είναι ευκαιρία να βγει ασπροπρόσωπο το βόλεϊ. Η πιο δυνατή ομάδα θα κερδίσει στο τέλος. Για τη δική μου ομάδα από τη στιγμή που κάναμε μία σπουδαία ανατροπή με τον Παναθηναϊκό που μας έφερε εδώ, με αυτό το παιχνίδι θα πορευτούμε στη συνέχεια. Τέλος να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ