1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-02-2017 21:41

Το Final 4 περνάει από τη Χαλκίδα για τον Ολυμπιακό

Στην Χαλκίδα ο τοπικός Ηρακλής αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος (22/2, 19.00). Αυτή είναι η τέταρτη φορά που οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, αφού έχουν παίξει και τις άλλες δύο δυοργανώσεις του ελληνικού βόλεϊ (Πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ).

Για τους γηπεδούχους παραμένει αμφίβολος ο Μάκης Κανέλλος, που προέρχεται από θλάση στη γάμπα κι όπως είπε ο Σπύρος Γκολίτσης: «είναι χαρά μας που υποδεχόμαστε ξανά τον Ολυμπιακό, Από τέτοια παιχνίδια μόνο κέρδη έχουμε ως ομάδα. Δεν έχουμε καθόλου άγχος, θα μπούμε στο ματς για να κανουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω θα μας βοηθήσει να γίνουμε ακόμη καλύτεροι για τη δύσκολη συνέχεια».

Ο αήττητος σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, Ολυμπιακός θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι στη Γλυφάδα με τον Σλόμπονταν Μπόσκαν που δεν θα έχει στη διάθεσή του το Νίκο Ζουπάνη, να δηλώνει: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς αυτός ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας και φυσικά θέλουμε την πρόκριση στον ημιτελικό. Στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ορεστιάδα που σίγουρα δεν είναι τις ίδιας δυναμικότητας με εμάς, συνεχίσαμε τις καλές εμφανίσεις και αγωνιστήκαμε με σοβαρότητα και συγκέντρωση. Είμαι ικανοποιημένος με το γεγονός αυτό και περιμένω ανάλογη συνέχεια κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας».

*** Ο νικητής θα αντιμετωπίσει ΠΑΟΚ ή Παμβοχαϊκό

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ